Zayn Malik i Perrie Edwards

Prekidi veze su grozni i netko uvijek završi povrijeđen. Ako to nisi ti, onda je osoba s kojom si bila u vezi. Jedna posebno grozna vrsta prekida su javni prekidi. Oni u tren oka mogu postati itekako bolni.

Iako su se ovi prekidi dogodili poznatim osobama, iste se takve situacija mogu dogoditi i svakome drugome, samo što neće svi saznati za to. Postoje prekidi veze koji su dogovorni, kada se jednostavno vidi da nema dalje i obje se strane slože da je najbolje prekinuti. I takvi prekidi isto bole, ali nisu ništa naspram onih prekida kada te osoba kojoj vjeruješ povrijedi onda kada to najmanje očekuješ i na neki od ružnih načina. Ovi celebrity prekidi odnose titulu  najbrutalnijih.

1.Pete Davidson i djevojka s kojom je bio prije Ariane Grande
Prije nego što su on i Ari prohodali, Pete je bio u vezi s Cazzie David. Prekinuo je s njom preko poruke, što je samo po sebi grozno, a onda je sve dodatno začinio kada je već sljedeći dan, objavio na Instagramu da je u vezi s Ari.

2.Zayn Malik i Perrie Edwards
Zayn i Perrie su bili zaručeni i to dvije godine, a on ju je ostavio preko poruke – i to kada nisu ni bili u istoj državi jer je ona tada bila na turneji. S obzirom da su već živjeli zajedno, Perrie je izjavila da se osjećala grozno jer doslovno nije znala gdje se vratiti kada joj završi turneja.

3.Julia Roberts je bila odbjegla nevjesta i u stvarnom životu

Jedan od najpoznatijih filmova Julie Roberts je 'Odbjegla nevjesta', a sličnu stvar je glumica napravila i u stvarnom životu. Nisu uvijek muški ti koji su krivac za ružne prekide. Julia se trebala udati za Kiefera Sutherlanda, a na dan vjenčanja, ona je pobjegla u Irsku sa svojim najboljim prijateljem, Jasonom Patricom.

4.Joe Jonas i Taylor Swift

Prekidi preko moba su očito popularni način prekidanja veze u Hollywoodu jer i Joe Jonas je na isti način ostavio Taylor. Za razliku od ovih ranije spomenutih, on se bar udostojio nazvati, ali kako je otkrila Taylor u jednom intervjuu, bio je to poziv od brzih 27 sekundi – i kraj.

5.Calvin Harris i Rita Ora

Calvin je prekid veze podignuo na još viši nivo brutalnosti i prekinuo s Ritom Orom putem objave na Twitteru. Ovo je posebno brutalo jer je Rita priznala u intervjuu da je mislila kako je njihova veza čvrsta i da joj ništa ne može naštetiti.

6.Russell Brand i Katy Perry

Ovo dvoje je bilo zaručeno preko godinu dana kada je Russell, sada već tipičnim ponašanjem za muškarce, prekinuo s Katy Perry putem poruke.

7.Iggy Azalea i Nick Young

Još jedan celebrity par koji je bio zaručen kada im se dogodio prekid, a ovaj je malo drugačiji. Iggy je prvo uhvatila Nicka s drugom djevojkom u njihovoj kući, a onda je nakon toga još preko medija saznala da je njegova bivša djevojka trudna – i to s njim. Šlag na torti!

8.Jai Brooks i Ariana Grande

Jai i Ari su dejtali prije gotovo 10 godina, a on je prekinuo s njom tako da joj je poslao poruku i to par minuta prije nego je Ari trebala izaći održati prvi koncert na svojoj tadašnjoj turneji.

9.Kim Kardashian i Kris Humphries

I zadnji celebrity prekid koji je odrađen prilično loše, a za to je kriva Kim, je onaj s njenim prvim mužem, Krisom Humphriesom. On je saznao da se Kim rastaje od njega tako što je to vidio kao vijesti po svim medijima, Kim se nije udostojila niti javiti mu svoju odluku na bilo koji drugi način.

Pogledajte još:

Kakva se poruka šalje mladim curama? Domaći celebovi vrijeđali Lanu Jurčević da je debela

Kim Kardashian ponovno u središtu skandala zbog Photoshopa: Je li ovaj put malo pretjerala?

Fotke Camile Cabello s plaže postale viralne: Ljudi ju krenuli vrijeđati da je debela

celebovi brutalni prekidi prekid veze