Slika nije pronađena
Savršena kosa je san svake cure, a ova petogodišnjakinja upravo živi taj san! Zahvaljujući svojoj kosi, čak je završila i u britanskom izdanju legendarnog časopisa 'Vogue'. Čast je to na kojoj bi joj zavidjele i puno starije kolegice!

Iako ima samo pet godina, Mia Aflalo je već svjetski poznata manekenka. Sa svojih skromnih dvanaest objava na Instagramu, u potpunosti je zaludjela cijeli svijet. Osim što ima prekrasnu, bujnu kosu, sa svojim prodornim, zelenim očima u potpunosti osvaja svakoga tko ju pogleda!


Manekenke su inače poznate po tome da nisu najlakše osobe za raditi, no malena Mia se toliko svidjele svima s kojima je radila, da su ju prozvali princezom. Od stilista pa do fotografa, apsolutno svi su oduševljeni s malenom ljepoticom!

Internet je naravno oduševljen s curicom, no postoje i oni koji ukazuju da se radi o iskorištavanju djece te kako je njezin Instagram profil praktički pozivnica za pedofile! Jedino što možemo reći na tu temu jest da se nadamo kako je djevojčica ta koja želi raditi sve poslove i da joj se ništa neće dogoditi...

Sudeći po tome koliko ju hvale svi koji su s njom surađivali, izgleda da ona živi svoj san...


Na svojem Instagram profilu ima samo 12 objava i već više od 86 tisuća pratitelja, što je još jedan razlog da joj kažemo bravo.
Mi ćemo joj nastaviti zavidjeti na kosi i željeti da i naša barem jednom izgleda kao njena, a vi?

Foto: Instagram/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Obožavat ćeš ju - najbolja diy maska za kosu od jednog sastojka!

Bob je opet IN? Evo koje su celebovke ošišale dugu kosu i isfurale ga!

Kosa ti se prebrzo masti? Ovih 7 trikova pomoći će ti da se zauvijek riješiš masne kose

Kosa model klinka

Još vijesti