Slika nije pronađena

Kylie Jenner najbogatija je članica Kardashian – Jenner klana, a uskoro bi mogla postati i najmlađa milijarderka na svijetu.


Sa samo 20 godina, Kylie je već postigla više nego ijedna druga članica njene obitelji. Danas je jedna od najpopularnijih celebrityja na svijetu, pa nije ni čudno da je njena zarada svake godine sve veća. 2016. godine pokrenula je svoju beauty tvrtku Kylie Cosmetics koja je postigla ogromni uspjeh među šminkericama diljem svijeta.

via GIPHY


Njena kolekcija ruževa pomogla joj je da stekne slavu i popularnost, a kasnije je hrpu love zgrnula i na sponzoriranim objavama na društvenim mrežama. Btw. svaki njezin novi proizvod uvijek je rasprodan u kratkom roku, a to je stvarno WAUUUUUUUU!

To nije sve...

Časopis Forbes objavio je svoju godišnju listu najbogatijih Amerikanki, a Kylie se našla na 27. mjestu. To bi značilo da je u nepune tri godine zaradila nevjerojatnih 900 milijuna dolara.Ako Kylie dosegne, a kako je krenula vjerojatno i hoće, zaradu od milijardu dolara trebala bi s trona najbogatijih mladih poduzetnika skinuti, ni manje ni više, nego osnivača Facebooka Marka Zuckerberga.

Foto: Forbes YouTube Screenshot/Instagram/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

FOTO Vratila se stara Kylie – fileri za usne su i službeno postali njezina prošlost!

SAY WHAT Kylie je upravo izbrisala tonu fotki s Instagrama, fanovi zatečeni

HOT or NOT? Kylie Jenner obukla nešto za što smo mislili da je totalno OUT

celebrity Kozmetika Kylie Jenner

Još vijesti