Slika nije pronađena

U intervjuima ili objavama na društvenim mrežama su hrpa celebova otkrili koji su im parfemi omiljeni i koje koriste stalno. Koji su to parfemi i koje su im cijene? Saznaj u nastavku.

Koliko će te koštati da mirišeš kao Rihanna ili neka druga celebrity djevojka? Ne baš malo. Slavne cure su otkrile koje parfeme obožavaju, a ako ih želiš isprobati i ti, vjerojatno ćeš morati malo duže štedjeti, ali tko zna, možda neki od ovih parfema već imaš kod kuće.

Hailey Bieber - Bond No. 9 West Side

U intervjuu za Elle Australia, Hailey Bieber otkrila je da joj je najdraži parfem Bond No. 9 West Side jer joj miris nije 'previše ženstven' i može ga zamisliti i na dečkima - a i poznaje ga tako dobro jer ga je njen dečko jedno vrijeme nosio, iako nije uniseks.

Cijena: 1 418 knRihanna - Kilian Love, Don't Be Shy

Rihannu su proglasili celebom koji najbolje miriše. Brojni su drugi poznati, koji su se našli u njenoj blizini, prije nekoliko mjeseci na Twitteru komentirali da je ona sasvim sigurno celeb koji koristi najbolji parfem. Novinar Harper's Bazaara njuškao je i otkrio da RiRi nosi Kilianov miris zvan Love, Don't Be Shy.

Cijena: 1 098 kn

Gigi Hadid - Giorgio Armani Acqua di Gioia

Iako je Gigi u reklamama za brojne parfeme, u zadnje vrijeme najviše za mirise brendova Tom Ford i Tommy Hilfiger, u jednom intervjuu, Gigi je priznala da su joj dragi i parfemi čije je zaštitno lice, ali i da joj je jedan od ultimativnih favorita ovaj miris Giorgia Armanija.

Cijena: 787 knTaylor Swift – Tom Ford Santal Blush

Pronaći koji parfem Taylor Swift najviše voli nositi nije toliko lagano koliko se čini. Ali! Tu su uvijek fanovi koji se sjete pitati celebove ovakva trivijalna pitanja i odgovore objave na internetu. Neki od sretnika koji su se našli na tajnoj privatnoj svirki s Taylor otkrili su na Redditu da je odgovorila kako joj je najdraži upravo ovaj Tom Fordov.

Cijena: 1 500 kn

Meghan Markle - Jo Malone Wild Bluebell

Iako je Meghan postala veći misteriji nakon što je postala vojvotkinja od Sussexa, u intervjuima prije toga, otkrila je da jedan parfem posebno obožava.

Cijena: 439 knAshley Benson - Chanel Coco Mademoiselle

Glumica poznata po ulozi u seriji 'Slatke male lažljivice' drži se klasika kada su parfemi u pitanju. Iako je bila zaštitno lice parfema koji je izdao Cosmopolitan, i koji također voli, favorit joj je ipak Chanel.

Cijena: 747 kn


Lucy Hale – Le Labo Gaiac 10

Kada je u intervju za Byrdie Lucy trebala odabrati samo 5 beauty proizvoda koje bi odnijela sa sobom na pusti otok jedan od tih proizvoda bio je i ovaj parfem. Lucy ga obožava, a ako si htjela koristiti isti parfem kao i ona, to nije toliko lako izvedivo. Ovaj se parfem može kupiti jedino u Tokyju u Japanu.

Cijena: 1 200 knCamila Cabello - Chanel No 5

Camila je otkrila da joj je ovo omiljeni parfem u čak nekoliko prilika. 'Sve će nevolje nestati s malo Chanela No 5 na vratu', tvrdi Camila. Je li joj ovaj parfem pomogao u osvajanju Shawna Mendesa?

Cijena: 861 kn

Kylie Jenner - Kim Kardashian West's Eau de Parfum Spray

Od Kylie bi očekivali da joj omiljeni neki toliko skupi parfem da za njega ne bi nikada mogli sakupiti ušteđevinu, ali izgleda da je Kylie vjerna obiteljskom brendu i proizvodima koje kreiraju starije sestre. Tako joj je omiljeni parfem originalni miris brenda KKW.

Cijena: 122 kn

Foto: Instagram/ Pexels/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Koje mirisne note dominiraju u tvojim parfemima? To može otkriti puno o tvojoj osobnosti

Greške koje radiš kod kupovanja, nošenja i čuvanja parfema – i kako ih ispraviti

Sigurno ga pogrešno koristiš! Na ovih šest mjesta bi zapravo trebala nanositi omiljeni parfem...

parfemi omiljeni parfemi celebovi što koriste

Još vijesti