Slika nije pronađena

Na svom Twitter profilu objavila je video s godišnjeg odmora na Bahamima, a njeno bježanje od ovih 'opasnih' životinja nasmijalo je i zabavilo pratitelje.

Reality zvijezda Kim Kardashian voli dijeliti sa svojim pratiteljima avanture s brojnih putovanja na koja ide sa svojom obitelji, a nije mogla odoljeti ni ovog puta kada su odletjeli na Bahame. Uživali su u lijepim plažama, moru, suncu – i jednoj tamošnjoj senzaciji, svinjama. Jedna od plaža 'Pig Beach' na Bahamima poznata je među turistima po tome što po njoj šeću i u moru se brčkaju svinjice. Morala ju je posjetiti i Kim, a kada se našla oči u oči sa svinjama, nije joj bilo svejedno.


U videu koji je objavila na Twitteru vidno izgleda preplašeno i čuje se kako govori svinjama da joj ne dolaze preblizu. Mora joj se priznati, svinje nisu baš male životinje, a nije nemoguć ni scenarij u kojem odluče nekoga malo gricnuti. I dok ju je glas iz pozadine uvjeravao da joj svinje neće ništa, Kim i dalje nije bila uvjerena jer je čula na vijestima da se nekome nešto dogodilo. Što i je istina. Model Michelle Lewin je imala nezgodu kada ju je na istoj plaži svinja ugrizla za stražnjicu ranije ove godine, a video je čak postao i viralan, završio na vijestima...

Foto: Instagram/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Biste li ikada rekli da je ovo Kim Kardashian? Ovog je puta stvarno pretjerala s Photoshopom

Kim Kardashian jako dobro naplaćuje svoje objave na Instagramu! Evo koliko zaradi za samo jednu

[OMG] Kim Kardashian selfijem otkriva kako zapravo izgleda koža njezinog lica

Snimka smijesno Odmor svinje strah kim kardashian

Još vijesti