Slika nije pronađena

Hollywood su protekli vikend potresla dva velika skandala. Evo što sve znamo o njima.

Naime, dvije anonimne djevojke iznijele su svoje ispovijesti o događajima koji su se navodno desili prije nekoliko godina, a protagonisti njihovih priča su Justin Bieber i Cole Sprouse.
Djevojka koja je samu sebe nazvala Danielle na Twitteru je optužila Justina Biebera za seksualno zlostavljanje. To zlostavljanje navodno se dogodilo 2014. godine u hotelskoj sobi u Texasu, gdje je Justin navodno htio poljubiti Danielle, otkopčao joj hlače i dirao ju na intimnim mjestima. Justin očito nije htio dopustiti da se ova priča širi, pa je odmah nakon te objave na Twitteru dao svoju verziju događaja, napisavši: 'Inače ne odgovaram na ovakve objave jer sam se susretao s raznim optužbama tijekom karijere, ali sam nakon razgovora sa svojom suprugom i timom odlučio progovoriti o ovoj temi večeras.'

U nizu objava na Twitteru napisao je kako je istina da je u to doba bio u Texasu, ali kako je cijelo vrijeme bio u društvu svoje tadašnje djevojke Selene Gomez, a to su potvrdili i tabloidni članci koje je Justin našao kao dokaz. Poznati pjevač dodao je i kako nikada nije odsjeo u tom hotelu. Zatim je objavio fotografije računa i rezervacije koji potvrđuju da je odsjeo u drugom hotelu za vrijeme navodnog incidenta. Za kraj, Justin je napisao: 'Svaka tvrdnja o seksualnom zlostavljanju treba se shvatiti vrlo ozbiljno i upravo zato je moj odgovor bio potreban. Međutim, ova je priča činjenično netočna.'

Sa sličnom situacijom proteklog vikenda susreo se i Cole Sprouse, kojeg je jedna korisnica na Twitteru optužila da ju je neprimjereno dirao po grudima na jednoj zabavi u New Yorku prije 7 godina. Glumac koji je poznat po svojoj ulozi u hit seriji Riverdale na Twitteru je napisao: 'Shvaćam ove optužbe vrlo ozbiljno i radit ću s pravim timovima kako bi došao do srži ovoga. Lažne optužbe rade veliku štetu pravim žrtvama seksualnih napada. Također, nikada nikoga ne bih htio ušutkati, potičem ljude da sami istraže okolnosti ovih optužbi jer su ti opisani događaji činjenično netočni.' U njegovu obranu stale su i njegove kolegice iz Riverdalea, Lili Reinhart, Vanessa Morgan i Madelaine Petsch.

Zasad nije poznato koji su pravi identiteti tih navodnih žrtava, a izgleda kako će vrijeme pokazati jesu li njihove priče zaista istinite.
 

Foto: Instagram screenshot/IMDB

M.B.
 
Pogledajte još:

Je li Noah Centineo novi član Kardashian klana? Fanovi baš i nisu zadovoljni njegovom novom djevojkom

Poznata glumica iz 'Riverdalea' sve iznenadila priznanjem o svojoj seksualnoj orijentaciji

Hailey Bieber ima novog vizažista – svog muža Justina! Pogledajte kako ju je našminkao pred kamerama

 

Seksualno zlostavljanje celebrity skandali optužbe Justin Bieber Cole Sprouse

Još vijesti