Slika nije pronađena

Bradley Cooper i Irina Shayk prekinuli su svoj odnos nakon što su četiri godine proveli zajedno, a anonimni izvor je rekao da je Irina ona koja je potaknula prekid.

Par ima kćer i ona je navodno bila jedan od glavnih razloga što su još uvijek bili zajedno, tvrdi ovaj izvor. Izvor je razgovarao sa Entertainment Tonightom  i rekao da se Irina osjećala kao da je vrijeme da privede njihovu vezu kraju. 'Nije osjećala da dobiva razinu predanosti koju želi i beskrajne svađe učinile su njihov život nepodnošljivim', rekao je izvor. 'Oni su veoma različiti ljudi i kad su shvatili da ih samo dijete drži zajedno, došlo je vrijeme da to prekinu', dodaje.

via GIPHY


Očito su već duže vrijeme bili nesretni u vezi. Skoro su se rastali nakon izlaska filma 'A Star Is Born', ali su ih 'savjetovali protiv' toga zato što je prekid mogao zasjeniti film. Kada je završena turneja za film, Irina je pomislila da će dobiti priliku da popravi svoj odnos, ali to nije uspjelo kako je planirala.

via GIPHY


'Irina je uistinu imala velike nade za njihovu zajedničku budućnost i osjećala je da će nakon rođenja djeteta naći vremena za vjenčanje, ali to nikad nije ostvareno', kazao je izvor. 'Željela je više od Bradleyja u svakom pogledu, ali bila je nesretna i osjećala se kao da on provodi previše vremena na poslu', dodao je. Morate poštovati ženu koja zna što joj treba.

via GIPHY


Društvene mreže zapalile su se od nagađanja da će glumac sada konačno završiti u naručju Lady Gage, nakon svih glasina koje su kružile o njihovoj navodnoj aferi proteklih nekoliko mjeseci. Međutim, 33-godišnje pjevačica tvrdi kako između nje i Bradleyja ne postoji ništa više od prijateljstva. Sve je to bio trik kojim su htjeli uvjeriti obožavatelje u to da su zaljubljeni zbog promocije filma.


Foto: YouTube Screenshot/ Giphy

M.S.K.

Pogledaj još:

Održana je 91. dodjela Oscara – Pobjednike su romantičnim nastupom zasjenili Lady Gaga i Bradley Cooper

Bradley Cooper: Bio sam uhićen s 15 godina

Lady Gaga napravila nevjerojatnu posvetu svojoj ulozi u filmu! Ally će zauvijek ostati dio nje

Lady Gaga Prekid bradley cooper Irina Shayk

Još vijesti