Slika nije pronađena

Naš najdraži celebrity par opet nas zabavlja iz svog doma. Ovoga puta Justin je odlučio našminkati svoju suprugu Hailey i rezultat nas je sve iznenadio.

Popularni pop pjevač i njegova supermodel supruga svakog tjedna objavljuju video u svojoj online seriji na Facebooku pod nazivom 'The Biebers'. Prošlog tjedna je Hailey priuštila svom mužu spa tretman kod kuće, a ovog tjedna došao je red na Justina da počasti svoju ženu. Justin je odlučio našminkati Hailey, krenuvši od pudera i korektora, pa sve do rumenila, ruža i maskare. Hailey je dobila minimalistički makeover, a Justin je svima dokazao kako nije samo talentirani pjevač, već skriva i poneki vizažistički trik u rukavu. Naravno, Justin je igrao na sigurno i nije koristio one proizvode i tehnike koje i ženama često zadaju problema, poput tuša i konturiranja. U njegovu obranu, Justin je priznao: 'Želim da zaista izgledaš dobro, trudim se ne pretvoriti te u klauna'.

I dok je Justin s lakoćom odradio skoro cijeli make up look, malo se ipak namučio s maskarom, ali ne krivimo ga jer je ipak početnik. Na kraju je Hailey bila vidno impresionirana njegovim vještinama, govoreći mu da je šminka ispala 'jako dobro' i da je ovo možda 'njegov novi poziv' u životu. Impresionirani su bili i fanovi, koji su u komentarima pisali kako bi voljeli da Justin dođe našminkati i njih. Poznati pjevač možda i ne bi tako dobro odradio posao da nije dobivao verbalne upute od svoje žene, ali opet, cijenimo njegov trud i mirnu ruku. Cijeli video možete pogledati ovdje.

Foto: Facebook/Facebook screenshot

M.B.

Pogledajte još:

Hailey Bieber konačno progovorila o tome kako se osjeća kada je uspoređuju sa Selenom Gomez

Hailey Bieber je otkrila neobičnu slučajnost koja je dovela do toga da su ona i Justin završili zajedno

[FAIL] Postoji li stvarno tipfeler na velu Hailey Bieber? Nakon toliko planiranja vjenčanja ovakva greška

šminkanje makeup Justin Bieber hailey bieber