Slika nije pronađena

Veljača je sada već tradicionalno dobila oznaku 'mjesec ljubavi' jer je 14. veljače Valentinovo. Cijeli je mjesec naglasak na ljubavi, a na društvenim mrežama Ella Dvornik podijelila je jedan tematski izazov u kojem bi svi trebali sudjelovati.

Ella Dvornik sprema svašta nešto za svoje pratitelje tijekom veljače, a nama se posebno svidio jedan izazov koji je podijelila na svojim društvenim mrežama. LovElla je njen novi Valentinovo projekt u kojem daruje svoje pratitelje, a na samom početku mjeseca, potaknula je ljude i da sudjeluju u jednom zabavnom izazovu. Ljubav je ovaj mjesec svuda oko nas, a ovo je samo mali način na koji možeš nekome uljepšati dan. Izazov koji je postavila je da nasumično pošalješ poruku nekome koga voliš i da napišeš zašto ih voliš. Dodala je i da screenove odgovora ljudi stavljaju u komentar.Ti ne moraš odgovor koji dobiješ stavljati u komentar, dovoljno je i da samo sudjeluješ u izazovu i pošalješ nekome ovakvu poruku. Uzet će ti manje od minute vremena, a nekome ćeš sigurno izmamiti osmjeh na lice.

Ovo su one male geste koje znače jako puno, a na koje toliko često zaboravljamo i podcjenjujemo ih. Mjesec ljubavi je idealno vrijeme da i ti ovo napraviš. Možeš poslati kome god! Osobi s kojom si u vezi, prijateljici, mami, baki – tko god je ta osoba koju voliš i koju želiš malo razveseliti.

Pogledajte još:

Inspiracija za manikuru za Valentinovo: 8 ideja koje neće baš svakom pasti na pamet

Za nju i njega: Ideje za malo drugačije poklone za Valentinovo! Ovo će baš svakoga oduševiti i raznježiti

KVIZ: Koji emojiji opisuje kako će izgledati tvoje Valentinovo ove godine?

izazov ljubav valentinovo Ella Dvornik

Još vijesti