Slika nije pronađena

Ako misliš da je tebi dosadno tijekom društvene izolacije, zamisli kako je tek Jeffree Staru, on se svađa i vrijeđa preko društvenih mreža s 10-godišnjim Kardashianom.

Youtuberi i celebovi se svako malo prepucavaju, posvađaju se, podijele u klanove... Posebno je zanimljivo u YouTube svijetu gdje svađe između dvoje ljudi u tren oka prerastu u glavnu senzaciju na internetu. Sada je na redu nova drama, a glavni likovi u njoj su beauty superzvijezda Jeffree Star i 10-godišnji Mason Disick, sin Kourtney Kardashian. I čini se kako je ova drama tek počela. Prije par dana Mason je sudjelovao na videu uživo na Instagramu s poznatom TikTokericom Addison Rae. U nekom trenutku tijekom livea, jedan od fanova je pitao Masona koji mu je najdraži beauty youtuber. Pitanje se činilo vrlo jednostavno – ali to je bio početak. Rekao je da ne prati baš makeup youtubere, ali da mu je drag James Charles, jer se čini simpa. Ali i da je Jeffree Star razmažen AF.


Addison je brzo promijenila temu, ali ovaj se video svejedno proširio. I došao je naravno i do Jeffreeja. Da ne bi bilo da se slaže s time ili odobrava da drugi pričaju laži o njemu, Jeffree je morao komentirati. Napisao je na svom Twitter profilu da je on imao 500 dolara na svom računu prije šest godina, te da je Mason možda pomiješao svoj privilegirani položaj i novac koji ima zbog obitelji iz koje dolazi, s njim, Jeffreejem, koji je sve što ima trenutno, sam stvorio i zaradio.


Kourtney i Scott, Masonovi roditelji, reagirali su i obrisali Masonov Instagram profil, koji je kako tvrde, napravio potajno. Također su dodali da misle kako je premlad za društvene mreže i da mu još nekoliko godina neće dozvoliti da ima profile na njima. Situaciju s Jeffreejem nisu komentirali. Bizarniju svađu od ove sigurno nećemo tako skoro vidjeti.

Foto: Instagram printscreen/ YouTube/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

[BIZARNO] Nosi li Halsey dio svog tijela na prstenu? Ili nečiji tuđi? Fanovi su zbunjeni

Poznatom reperu je dosadno pa plaća fanovima da si obriju obrve ili pojedu kondom

Skinula je sve umetke i periku: Kylie Jenner pokazala pratiteljima kako izgleda njena PRAVA kosa

Svađa kardashian Mason Disick jeffree star

Još vijesti