Slika nije pronađena

S promjenom godišnjeg doba mnogi se odlučuju i na promjenu frizure, a ako ti nedostaje inspiracije što napraviti s kosom i kako je osvježiti – uči od Demi Lovato. Ona se sada odlučila na veliku promjenu i iznenadila sve fotkom na Instagramu.

Njena nova frizura totalni je hit, a ako se ne usudiš napraviti ovako veliku promjenu, kada vidiš kako ju je Demi super isfurala, to će biti sav poticaj koji će ti trebati. Pjevačica je poznata po svojoj dugoj prepoznatljivoj smeđoj kosi, ali ne više. Na svom Instagramu Demi je krajem prošlog tjedna podijelila Story na kojem je poslikala svoju kosu bez ikakvih ekstenzija i dodataka.


Kosu je puštala već neko vrijeme, a sada se odlučila na veliku promjenu za ljeto. Nakon slike na kojoj je pokazala koliko joj je kosa uspjela narasti, sljedeći je Story bio iznenađujući – kratka kosa.


Demi se odlučila na hit frizuru koja vlada svijetom celebova – bob. Osim što je odrezala dugu kosu koju je već neko vrijeme puštala, napravila je malu promjenu i kada je boja u pitanju. I dalje se zadržala na smeđoj kosi, ali je odabrala nešto tamniju nijansu nego kakvu smo navikli vidjeti na njoj.

Za frizuru je bila zadužena njena frizerka Amber Maynard Bolt. U PR objavi ona je objasnila kako se Demi odlučila na ovu promjenu: 'Demi se osjeća odlično i htjela je nešto što će to prezentirati. Sada je već neko vrijeme nosila ekstenzije i puštala kosu, tako da je ovo bila lijepa promjena'.



Bob je već neko vrijeme totalni hit, a osim što je ga je lakše održavati nego skroz dugu kosu, možeš ga i stilizirati na hrpu novih načina.

Foto: Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Portal je u svom naslovu napisao da Demi Lovato ima 'puniju figuru' – ona njima nije ostala dužna

Gigi, Demi i drugi poznati celebovi - znaš li tko je sve od tvojih omiljenih zvijezda promijenio ime?

Pet pitanja koja bi obavezno trebala pitati frizera kada se spremaš na neku veću promjenu

promjena bob Frizura novo moderno Demi Lovato

Još vijesti