Slika nije pronađena

Snimanje nove sezone Riverdalea je završeno, a za glumce to znači da mogu promijeniti izgled i izgledati kako god žele. Cole Sprouse je to iskoristio i promijenio frizuru. Stoji li mu bolje nego stara frizura?

Glumci tijekom snimanja serija imaju prepoznatljiv izgled, a što bi bio Jughead u Riverdaleu bez svoje crne poluduge kose i kape na glavi? Ne bi to jednostavno bilo to. Zato je Cole Sprouse iskoristio priliku što je snimanje nove sezone Riverdalea završilo i posjetio frizera. Nije napravio ništa drastično kao primjerice vraćanje frizuri iz vremena kada je glumio u 'Suite Life of Zack and Cody' ili napravio šiške, ali čini se da se polako počeo vraćati svojoj prirodnoj svjetlijoj kosi. Ofarbao se u pješčano plavu boju!


Nakon što je podijelio fotku nove frizure neki su fanovi odmah zamijetili da sada izgleda sličnije svom bratu Dylanu. Što je zapravo i logično, s obzirom da su blizanci. Furali su svatko svoju boju kose, ali sada nakon što je Dylan počeo prelaziti na plavo, sličnost je sve lakše vidljiva.


Iako se ovaj prelazak u svjetliju boju nekim fanovima činio dramatičnim, nije toliko strašno, s obzirom da se ipak radi o prirodnoj boji kose. Što ti misliš o ovoj promjeni?

Foto: Imdb/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Ljubavna priča koja će te raspekmeziti – za mjesec dana u kina dolazi film sa zvijezdom Riverdalea!

Demi Lovato otkrila drastičnu promjenu frizure – može poslužiti i tebi kao inspiracija ako želiš nešto novo

Pet pitanja koja bi obavezno trebala pitati frizera kada se spremaš na neku veću promjenu

promjena Frizura novo nova boja Cole Sprouse

Još vijesti