Slika nije pronađena

Snimanje nove sezone Riverdalea je završeno, a za glumce to znači da mogu promijeniti izgled i izgledati kako god žele. Cole Sprouse je to iskoristio i promijenio frizuru. Stoji li mu bolje nego stara frizura?

Glumci tijekom snimanja serija imaju prepoznatljiv izgled, a što bi bio Jughead u Riverdaleu bez svoje crne poluduge kose i kape na glavi? Ne bi to jednostavno bilo to. Zato je Cole Sprouse iskoristio priliku što je snimanje nove sezone Riverdalea završilo i posjetio frizera. Nije napravio ništa drastično kao primjerice vraćanje frizuri iz vremena kada je glumio u 'Suite Life of Zack and Cody' ili napravio šiške, ali čini se da se polako počeo vraćati svojoj prirodnoj svjetlijoj kosi. Ofarbao se u pješčano plavu boju!


Nakon što je podijelio fotku nove frizure neki su fanovi odmah zamijetili da sada izgleda sličnije svom bratu Dylanu. Što je zapravo i logično, s obzirom da su blizanci. Furali su svatko svoju boju kose, ali sada nakon što je Dylan počeo prelaziti na plavo, sličnost je sve lakše vidljiva.


Iako se ovaj prelazak u svjetliju boju nekim fanovima činio dramatičnim, nije toliko strašno, s obzirom da se ipak radi o prirodnoj boji kose. Što ti misliš o ovoj promjeni?

Foto: Imdb/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Ljubavna priča koja će te raspekmeziti – za mjesec dana u kina dolazi film sa zvijezdom Riverdalea!

Demi Lovato otkrila drastičnu promjenu frizure – može poslužiti i tebi kao inspiracija ako želiš nešto novo

Pet pitanja koja bi obavezno trebala pitati frizera kada se spremaš na neku veću promjenu

promjena Frizura novo nova boja Cole Sprouse