Slika nije pronađena

Kada si bogat i slavan, možeš raditi što god hoćeš, i istovremeno ćeš biti obožavan i omražen - bio najbolji ili najgori. Vjerojatno je to razlog zašto je ovim dečkima uspjelo poći za rukom da nam prodaju i ovu foru!

Svi volimo biti čisti i uredni, zar ne? Izgleda da ne! Neki od dečki na sceni su počeli furati novi look, koji podrazumijeva da izgledaš (a vjerojatno i jesi) neistuširan i prljav. Nimalo dobar trend! Osim što je higijenski upitan, zaista ne izgleda lijepo.


Znaš li koja su to tri celebrity dečka počela furati ovaj trend?
Justin Bieber

Tako je, jedan od onih koji su prije bili dečki koje bi odmah doveli doma mami, prošao je kroz svoju fazu kad je bio 'bad boy', no sad prolazi kroz nešto čudno. Iako se je nedavno zaručio s prekrasnom Hailey Baldwin, ponaša se kao da je u nekom svijetu gdje su njegovi brkovi privlačni (to ne postoji!), a svojim modnim kombinacijama nas stvarno tjera da se zapitamo - što to točno Hailey vidi u njemu?

Najtužnije je što će se sigurno većina dečki ugledati na njega, kako je to i prije bio slučaj. Sad nas umjesto poznate 'biberice' i ljubičastih Suprica očekuju neuredni brčići i upitni odjevni komadi...Pete Davidson

Kao što su se Justin i Hailey iznenadno zaručili, slično je bilo i s Arianom Grande i Peteom. Prekrasna Ariana koja trenutno rastura svim glazbenim ljestvicama s novim pjesmama, je među svim udvaračima svijeta, odabrala Petea. Sigurni smo da se jako vole i da im je divno, no nije nam jasno - zar je toliki problem istuširati se i izgledati pristojno?

Sigurni smo da u Arianinoj vili vrijednoj 16 milijuna dolara ima barem jedna kupaonica u kojoj se može srediti. Ako se i tušira, zašto fura ovaj look? Stvarno nam nije jasno...Post Malone

Jedan od najvećih repera današnjice, dobar prijatelj s Justinom, također je jedan od nositelja ovog novog vala ne-tuširanja. Dok za prijašnja dva smo poprilično sigurni da se ustvari tuširaju, no samo furaju ovaj look, za Post Malonea nažalost postoji hrpa ljudi koja je izjavila da lik stvarno ima...'poseban miris'. Uz sve to, kosa mu uvijek izgleda neuredno, baš kao i odjeća koju bira i način na koji ju nosi. Također, ima neke dodatke za zube zbog kojih djeluje sve skupa još gore. Zašto on misli da je to privlačno ili zanimljivo?!

Stvarno se nadamo da će se ovaj trend ubrzo ugasiti te da će se i Post Malone okrenuti nama 'kultašima' koji se redovito tuširamo...Što ti misliš o ovom novom 'trendu'?


Foto: Instagram/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Pravi ulov – znate li koliko je 'težak' Justin Bieber? Mi smo se iznenadili!

PRIJELOMNA VIJEST Justin Bieber ponovno sudjelovao u prometnoj nesreći!

5 fotografija na kojima Justin Bieber izgleda predobro, a ne radi baš ništa!

Justin Bieber post malone ne-tuširanje pete davidson prljavci trend

Još vijesti