Slika nije pronađena

Možda zvuči nestvarno, ali postoje celebovi koji zapravo mrze Božić. S tom činjenicom se nikako ne možemo pomiriti s obzirom na to da je božićno vrijeme najljepše razdoblje u godini, ali neki od ovih celebova ipak imaju opravdan razlog zašto ga toliko mrze (dok neki ipak nisu opravdani).

Teško je povezati da neke slavne osobe ne vole Božić. U blagdanskom razdoblju, Instagram je prepun božićnih fotki i dekoracija celebova sa svojom obitelji, ali kod nekih poznatih osoba ćemo teže naići na takve fotografije. Kako piše Us Weekly, ove tri poznate ženske osobe preziru Božić. Neke od njih imaju zaista opravdan razlog zašto ga mrze, dok druge baš i ne. Tako da su ovi celebovi u top 3 najveća Grincha koji postoje!

1.Lady Gaga


via GIPHY

Za Lady Gagu znaju skoro svi da je jedan od najvećih mrzitelja Božića, a najviše se pamti njezin incident na jednom koncertu kada je ugrizla igračku Djeda Božićnjaka, i to tijekom koncerta: 'Mrzim praznike. Sama sam i jadna' – rekla je tada.

2.Miley Cyrus

via GIPHY

Miley Cyrus je 2016. godine na svojem Instagram profilu podijelila svoje mišljenje o Božiću te je navela kako je to za nju sve pretjerano: 'Zovite me Grinchem, ali mene Božić uvijek čini tužnom. Ispunjen je s toliko pretjeranosti i pohlepe' – napisala je. Ona je jedna od rijetkih koja ne voli Božić, a možda joj se i mišljenje promijenilo u ovih nekoliko godina.  

3.Jennifer Aniston


via GIPHY

Poznata glumica iz serije 'Prijatelji' priznala je kako je prije apsolutno mrzila Božić zbog tradicije na koju ju je tjerala njezina obitelj: 'Kada sam bila mala, tjerali su me na trbušni ples, na Badnjak. Cijela strana moje obitelji s očeve strane je grčka, pa bih se odjenula kao Grkinja, a onda bih plesala na Božić, nakon što bih išla na satove trbušnog plesa. To čak nije imalo nikakve veze s Božićem' – rekla je te misli kako im je bilo u cilju samo poniziti ju tim plesom.  

Pogledajte još:

Da, postoje celebovi koji zapravo mrze to što su poznati – neki od njih još od početka svoje karijere

Slavne osobe koje je nemoguće mrziti: Ovih 10 celebova baš svi vole jer su prave dobrice

Serije koje su popularne, ali su zapravo užas: Ljudi kažu da se oko ovih 8 diže prašina bez razloga

Božić mrzitelji božića celebovi grinch

Još vijesti