Slika nije pronađena

Je li ti neka serija toliko dobra da bi ju pogledala ovoliko puta? Nekoliko puta, još ajde, ali 14 puta! Ovoliko ne bismo čak ni 'Prijatelje' uspjeli pogledati.

Serija koja je toliko osvojila Billie je 'The Office'. Ova je serija oduvijek popularna, u posljednje vrijeme svi pričaju o njoj više nego inače, scene su pretvorene u memove, jednostavno ju je nemoguće zaobići. Koliko je dobra otkriva i činjenica da ju je ova 18-godišnja pjevačica pogledala već hrpetinu puta. Gostovala je u podcastu 'An Oral History of The Office', a dotaknuli su se i njene pjesme 'My Strange Addiction' u kojoj je i zvuk iz serije. I tu je Billie otkrila da iako serija ima 9 sezona, da ju je cijelu pogledala već 'nekoliko' puta. Točnije 14 puta. Prava sitnica!

Prvi ju je put pogledala s 12 godina, a svaki put kada ju je gledala, neke su joj druge stvari postajale jasnije s godinama kako je odrastala. I zbog toga joj nije nikada dosadno gledati ju ponovno, a pomaže i što je serija super zabavna. Podcast u kojem je gostovala su vodile zvijezde serije Steve Carrell i Brian Baumgartner, a našalili su se da imaju osjećaj kao da zaslužuju barem jedan od Billinih Grammyja jer su 'pridonijeli' njenom prvom albumu kojim je osvojila svijet.

Foto: Instagram printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Billie Eilish su roditelji skoro poslali kod terapeuta na razgovore – zbog Justina Biebera!

KVIZ: Koja pjesma Billie Eilish opisuje tvoj ljubavni život?

[OMG] Billie Eilish je otpratila sve s Instagrama! Trenutno prati 0 ljudi – što se događa?

serija Omiljena serija the office billie eilish

Još vijesti