Slika nije pronađena

Billie Eilish je svake godine u posljednje 4 godine radila isti intervju s Vanity Fairom, a iznimka nije bila ni ova godina. Evo što je sve otkrila u ovogodišnjem intervjuu.

Za razliku od brojnih drugih celebova, pogotovo onih mlađih, Billie Eilish je iznimka jer drži svoju privatnost daleko od očiju javnosti i otkriva samo onoliko malo koliko je potrebno. Ne znamo ništa o njenom ljubavnom životu, pa čak se dugo nije znalo ni kako izgleda kada nema na sebi široku odjeću u kojoj je uvijek u javnosti. Zato ne iznenađuje ni to što nam je svima promaknula ispod radara činjenica da je stavila svoju prvu tetovažu ove godine.

Ovo je bila 4. godina za redom da je dala isti intervju za Vanity Fair. U prošlogodišnjem je otkrila da joj je stavljanje prve tetovaže na bucket listi za 2020. godinu, a u intervjuu koji je dala ove godine, otkrila je da je to stvarno i napravila. Međutim, Billie kao Billie, rekla je da nikada nećemo vidjeti tu tetovažu niti saznati što je tetovirala. Tajnovita kao i uvijek. Nije objasnila zašto nećemo nikada vidjeti tu tetovažu, je li na nekom jako skrivenom mjestu ili se radi o nekom motivu koji ne želi podijeliti sa svijetom. Osim otkrivanja ove tajne, ispričala je i puno drugih zanimljivosti. Cijeli intervju možeš pogledati u nastavku.

Ovaj intervju fanovi svake godine s oduševljenjem čekaju jer sada je već postao tradicija, koja nadamo se, neće se tako skoro prekinuti.  

Foto: Instagram printscreen

Pogledajte još:

Billie Eilish na hrvatski način: Snimili su pjesmu i spot u stilu popularne pjevačice – TOP ili FLOP?

Velika internet debata: Koje su boje tenisice s fotke koju je objavila Billie Eilish? Nitko ne zna [FOTO]

Billie Eilish otkrila koja joj je to serija toliko dobra da ju je pogledala već 14 puta!

intervju tetovaža Vanity fair billie eilish

Još vijesti