Slika nije pronađena

Postoji ekipa koja je svoj život posvetila stvaranju ludih teorija zavjere. Postoje oni koji vole političke zavjere, oni koji briju na izvanzemaljce, ekipa koja se drži vjerskih priča i oni koji 'otkrivaju' laži koje nam predstavljaju celebrityji.

Oni su uspješni, imaju sve i mogu raditi što god požele, ali čini se da velik broj slavnih osoba ima mračnu priču – barem ako je vjerovati ovim teorijama zavjere. Neke su nas stvarno ostavile bez teksta – što vi kažete?


1. Katy Perry je davno ubijena manekenka
– sredinom 1996. Ameriku je potreslo ubojstvo djevojčice i manekenke JonBenet Ramse, a njezina smrt ni dan danas nije razriješena. Prije nekoliko godina pojavili su se'dokazi' da je pjevačica Katy Perry zapravo odrasla JonBenet. Neki vjeruju da su njezini roditelji lažirali njezinu smrt jer nije mogla podnositi teret slave kako bi imala normalno djetinjstvo.


2. Beyonce je lažirala trudnoću – sve celebrity cure žele djecu, ali žele i savršenu liniju. A to dvoje teško ide skupa. Kako kažu teoretičari zavjera, one zato unajme surogat majke koje rode dijete, a one 9 mjeseci nose lažne trbuhe. Možete li vjerovati u to?


3. Miley Cyrus je mrtva - Miley Cyrus je neko vrijeme bila dobra curica, a onda je krenula s problematičnim ponašanjem. To je jako naljutilo ekipu iz Disneyja koji su je 'uklonili'. Budući da bi bilo grozno priznati ubojstvo, kažu teorije, ova kompanija unajmila je njenu dvojnicu iz serije “Hannah Montana”. Naravno, morala je odraditi nekoliko plastičnih operacija. Pitamo se što na ovo kaže Chris Hemsworth?4. Marilyn Monroe je ubijena
– Marilyn nije izvršila samoubojstvo. Budući da je bila ljubavnica tadašnjeg američkog predsjednika John Fitzgerald Kennedyja smatra se da je znala neke stvari koje nije trebalo, pa ju je ubila CIA.


5. Nicolas Cage je vampir – oni koji vjeruju u to svoju teoriju temelje na jednoj fotki iz davne godine na kojoj je lik isti Nicolas.


6. Justin Bieber je reptil – i ovdje je 'dokaz' jedna fotka, točnije, snimka na kojoj Justinu oči izgledaju kao kod guštera. Navodno postoje i fanovi koji su ga vidjeli da se pretvara u guštera. Zanimljivo svakako.


Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Ne možemo vjerovati da su nam ovo skrivali - svi crtići koje ste gledali su povezani!

Jeste li uočili ikad ovo? Teorija zavjere iza filma 'Sam u kući'

Will je mrtav, Ash je u komi, a Spongebob mutant? Teorije zavjere o omiljenim serijama

slavni Teorije Zavjere Teorija zavjere

Još vijesti