Slika nije pronađena

Iako volimo i cijenimo eleganciju i odjevne komade koji nam stoje savršeno, trebamo voditi računa i o udobnosti.Nasreću, neki komadi zaista izgledaju ljepše kada su u veličini koja je za broj veća od uobičajene. Materijali poput pamuka i vune često se stisnu u pranju pa je u svakom slučaju bolje kupiti šire modele koji će vam, kako vrijeme prolazi, stajati sve bolje i ljepše, piše Net.hr.Koliko god da ste visoki, uz ove modne savjete izgledat ćete zgodnije, a figuru ćete vizualno izduljiti. Zato sljedeća tri odjevna komada uvijek kupujte u većoj veličini.

1. Vunena odjeća


Bez obzira na to kupujete li pletenu haljinu ili džemper od vune, uvijek izaberite broj veći, a vrlo brzo će vam biti jasno zbog čega - izgledaju tako šik, moderno i, što je najvažnije, nevjerojatno su udobni.

2. Košulje


Zlatno pravilo - uvijek je bolje kupiti broj veće, nego broj manje. Bijele prozirne košulje izgledaju mnogo elegantnije kada nisu pripijene uz tijelo, a to vrlo dobro zna i holivudska glumica Angelina Jolie, koja ih nosi kada god joj se ukaže prilika.


3. Majice kratkih rukava


Nije loše imati uske majice, ali ponekad ćete daleko bolji dojam ostaviti u nekoj oversize majici, koju ste posudili iz ormara svoje bolje polovice.

Foto: Unsplash/ Instagram

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Uz ova 4 hacka tvoj će govor tijela svima govoriti da si ttly samopouzdana – a počet ćeš se tako i osjećati

Jednostavni su i primjenjivi: Hackovi koje koriste celebovi kako bi izgledali bolje na fotkama

Pitanja koja možeš pitati simpu (ili bilo koga drugoga) ako zaigrate 'Istinu ili izazov'

majice tri pravila vuna pravilo košulje shopping savjeti svaštara

Još vijesti