Slika nije pronađena

Frankii Wilde odrastanje neće pamtiti kao najsretnije razdoblje – zbog neimaštine i siromaštva u kojemu je živjela često je bila meta okrutnih vršnjaka.

Osim što su je redovito vrijeđali, naguravali i ismijavali, prijetili su joj čak i nožem. S 11 godina situacija se pogoršala do mjere da je Frankiie odmor, umjesto na dvorištu, provodila skrivajući se. 'Ne bih mogla nabrojati sve ružne stvari koje su mi radili, a slanje lažnih čestitki za Valentinovo od dečka koji mi se sviđao bio je način da me dodatno ponize. Kada je postalo preteško, počela sam se samoozlijeđivati, a često sam razmišljala i o samoubojstvu' objasnila je Frankii.

Bez obzira što joj je bullying poljuljao samopouzdanje i što je i sama počela sumnjati u vlastite vrijednosti, hrabra djevojka ipak nije odustajala s obrazovanjem. Po završetku srednje upisala je fotografski fakultet te je počela isprobavati look djevojaka iz 40-ih i 50-ih godina, poznatijih pod nazivom pin up curke. Nakon što je neke svoje fotke objavila na MySpace-u, osim komplimenata, dobila je ozbiljnu ponudu za modeling.


Sada, 10 godina poslije, Frankii ima zavidnu karijeru modela za kojim uzdišu mnogi muškarci i kojem se dive mnoge žene. Na svom Facebook page-u ima preko 20 tisuća followera, a ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da joj se neki od bivših zlostavljača sada javljaju. 'U inbox mi pišu da izgledam nevjerojatno jer misle da sam valjda neki celebrity. Čudno je to jer se nitko od njih nikada nije ispričao' zaključila je Frankii.

Foto: Facebook
Izvor: DailyMail
I.N.


bullying model

Još vijesti