Slika nije pronađena

Prije nego se našla u okrutnom svijetu mode, ova 16-godišnjakinja bila je žrtva bullyinga u školi. Njeni vršnjaci bili su toliko ljubomorni da su je gurnuli zbog čega je slomila nogu i provela 6 mjeseci u kolicima.


Iako je Natalia Siam oduvijek imala manekenske proporcije, ljudi iz svijeta mode nisu je poštedjeli komentara poput 'predebela si' ili 'oči su ti preblizu'. Sve to navelo je ovu 16-godišnjakinju u jednom trenutku da počne sumnjati u sebe: 'Potpuno sam izgubila samopouzdanje. Okrutan modni svijet i zli vršnjaci učinili su da se osjećam grozno. Shvaćam zašto neki tinejdžeri u takvim trenucima pomisle da je samoubojstvo rješenje' priznala je.

Njena majka poludjela je kada je čula komentare fotografa i modnih stručnjaka: 'Kako možete 16-godišnjakinji reći da je debela? Ako ju ne želite angažirati, ne morate. Mnoge djevojke iz modnog svijeta imaju problema s anoreksijom zbog takvih stvari.'

Kako bi pomogla tinejdžerima koji se osjećaju izgubljeno i jadno, Natalia i njena majka objavljuju knjigu 'Bully Ben: How to Deal With Bullying'.


Natalia sada snima kampanju za poznati brand Forever 21 i odlučila je raditi samo s ljudima koji su dobri prema njoj i ostalim djevojkama. Izgleda da se ponekad isplati 'pokazati zube'.

Foto/Izvor: DailyMail.co.uk
I.N.

Pročitajte još:

Postoji li formula ljepote? Evo kako izgledaju lica svih modela

Nove vladarice modnih pista: najpopularnije tinejdžerice modeli

Ona je debela? Modelu rekli da se mora 'smanjiti' ako želi raditi

model bullying moda