Slika nije pronađena

Ishitrene odluke nikad nisu dobre – to već sigurno znaš. Jedan od najlošijih nepromišljenih poteza koje možeš napraviti je da se odlučiš istetovirati ime svojeg sadašnjeg partnera (koji bi uskoro mogao postati bivši), budući da je to 'number one' razlog za uklanjanje tetovaže.

Ipak, na uklanjanje trajnih tetovaža se ljudi odlučuju iz različitih razloga, ali ono nije nimalo banalno ni ugodno. Cijeli proces je objašnjen u ovom kratkom videu.


Ukratko, laser razgrijava tintu na koži i razbija njene kapi na manje komadiće, čime olakšava našim krvnim zrncima njihovo prenošenje do bubrega koji tintu razgrađuju... No, ponekad je potrebno i 10 tretmana laserom da tinta skroz nestane iz organizma!

A što se tek događa kada se tinta unosi u naše tijelo?! Ona se u najmanju ruku ponaša kao ugroza za naše tijelo – tim više što je sastavljena (uglavnom) od teških metala!

Ipak, vjerujemo da znaš da je lakše tetovirati se nego 'detetovirati', a još je lakše spriječiti nego liječiti...

Uostalom, brojni strastveni ljubitelji kažu da tetoviranje stvara svojevrsnu ovisnost pa konačan produkt može ispasti čak malo i odbojan... Pogledajte samo kako izgleda npr. lice Lil Xana, donedavnog dečka Noah Cyrus (mlađe sestre Miley)... Njegove dvije najnovije tetovaže su natpis iznad lijeve obrve 'Memento Mori', nastao kao posveta Macu Milleru i dramatične suze ispod njegovog desnog oka. Zar je to nekome stvarno lijepo?


Svoj komentar nam slobodno ostaviš na dobro poznatom mjestu – ispod članka.

Foto: YouTube/Instagram/Pexels

M.Z.

Provjeri još...

Prouči prije odlaska u salon – 15 činjenica koje moraš znati prije prve tetovaže

Oduvijek sanjaš o tetovaži? Ovo su znakovi da si spremna za trajno ocrtavanje kože!

Ideje za skrivene tetovaže – seksi mjesta na kojima ju starci neće skužiti

lil xan tetovaža uklanjanje Laser

Još vijesti