Slika nije pronađena

Znaš ono kada si odgađao alarm na budilici 3 puta pa se sada u trku oblačiš, pereš zube i doručkuješ, a na izlazu iz kuće ugledaš da ti je puknula najlonka? O da, takve sitnice mogu nas izludjeti.

Sve što u takvim trenucima trebate napraviti jest smiriti se i razmisliti o mogućem rješenju problema – ili jednostavno naučiti ove trikove koje je već netko smislio prije vas.

#Iskoristite peglu za kosu za odjeću

Ne bismo vam preporučili da peglate posteljinu i ručnike, ali ako u trenutku kada napuštate kuću shvatite da je vaša omiljena košulja zgužvana, slobodno se poslužite peglom za kosu.#Preduhitrite nastajanje rupa na najlonkama

Znamo da lak pomaže kako se rupa ne bi dalje širila, ali ako želite smanjiti mogućnost nastajanja rupe, pošpricajte najlonke lakom za kosu kada ih obučete.#Spakirajte cipele u kapice za tuširanje

Ako ne znate kamo biste s kapicama čija je svrha zaštita kose tijekom tuširanja, možete ih iskoristiti za pakiranje obuće prilikom putovanja.
#Gumica na lak za nokte

Imate poteškoće pri otvaranju bočice laka za kosu? Omotajte ga kuhinjskim gumicama i posao će odmah biti lakši.
#Spriječite neugodan miris traperica

Sigurni smo da ih redovite perete, ali traperice često znaju 'pokupiti' neugodne mirise zbog zadimljenih prostora i raznih stolica na koje sjedamo. Ako želite 'uništiti' njihov neugodan miris, stavite ih u zamrzivač. Niska temperatura 'ubit' će bakterije zahvaljujući kojima se šire neugodni mirisi.
#Ukrasite šnalice lakom za kosu

Ako ne možete u dućanima pronaći boju koja vam se sviđa, ukrasite obične, metalne šnalice lakom za nokte u boji!
#Uguraj hlače širokog kroja u čizme

Sve što ti treba su uske čarape#Spriječi petljanje slušalica

Jedna štipaljka, koju možeš ukrasiti po želji, spriječit će petljanje slušalica.Izvor/Foto: womens-style.diply.com
I.N.


Pročitajte još:

10 'back to school' beauty trikova

8 beauty i fashion trikova koje trebate znati

Nitko ne mora znati da se nisi naspavala: trikovi za blistav pogled!

trikovi svaki dan

Još vijesti