Slika nije pronađena

Dok većina tinejdžera vrijeme provodi u druženju s prijateljima, pripremajući se za ispite u školi i maštajući o svojoj simpatiji, ovi dečki i djevojke imaju ponešto drugačije zanimacije.

Upravo zato su do svojih tinejdžerskih godina ostvarili velike rezultate; neki su doktori, neki uspješni sportaši, glumci, a neki pisci. Predstavljamo vam 4 najuspješnijih tinejdžera!


#Nick D'Aloisio

Ovaj 17-godišnjak pravi je računalni genije; prije nekoliko godina počeo je prodavati svoje aplikacije po cijeni od 7 dolara sve dok nije dogurao do nevjerojatnih 30 milijuna dolara! Da, dobro ste pročitali; Yahoo je bio toliko impresioniran njegovom radom da su izdvojili masne pare kako bi se dočepali te aplikacije.


#Akrit Jaswal

Ovaj 19-godišnjak smatra se medicinskim genijem. Svoju prvu operaciju obavio je u dobi od samo sedam godina na susjedi koja je opekla ruku – on joj je pomogao da razdvoji prste. S 12 godina upisao je Medicinski fakultet u Indiji, a sa 17 je stekao diplomu. Svoj život odlučio je posvetiti traženju lijeka za rak.

#Katie Ledecky

Ona je američka plivačica koja je svoju prvu zlatnu medalju osvojila u dobio od 15 godina! Kao da to nije dovoljno, mlađahna Katie je oborila svjetski rekord – i to nekoliko puta. Trenutno drži najbolje svjetsko vrijeme na 400, 800 i 1500 metara u slobodnom stilu.



#Alexandra Adornetto

Alexandra je spisateljica dječjih novela i novela za odrasle uključujući i serije 'The Strangest Adventures' te 'Halo trilogy'. Iako sada ima 21 godinu, talentirana djevojka pera se primila već s 13 godina.



Foto: Facebook/YouTube
I.N.

tinejdžeri uspjeh

Još vijesti