Slika nije pronađena

Imati velika stopala za curu zna biti iritantno. Rijetko kada možemo naći idealnu obuću za sebe koja je ujedno i ženstvena. Ako si cura s velikim stopalima tad će ti ovi shopping savjeti pomoći da više nikada ne pogriješiš.

Kada cure imaju velika stopala tada imaju i velike probleme pri kupovini idealne obuće. Obuća koju uvijek želimo mora biti udobna, mora nam se sviđati, a za posebne prigode mora biti i ženstvena. Često puta cure s velikim stopalima se osjećaju čudno i nelagodno kada trebaju krenuti u shopping obućom. Ali...ne bi trebale.

Savjetujemo ti na što trebaš pripaziti u shoppingu ako si cura s velikim stopalima:

Postoji cool obuća i za velika stopala

Unatrag nekoliko godina cure s velikim stopalima prolazile su kroz veće probleme pri kupovini obuće nego danas. Danas postoje cool tenisice, sandale, štikle, cipele, japanke, čizme za cure s velikim stopalima. Osobito im se povećala online prodaja, a neke od stranica s takvom obućom su xlshoes.hr i lightinthebox.com.Nemoj kupiti manju obuću u nadi da ćeš ju ipak moći nositi!

Nikako nemoj kupiti obuću broj ili dva  manju s namjerom da ćeš baš te tenisice razgaziti i da ćeš ih moći furati. I sama znaš da to nije istina. Takav scenarij će jedino završiti u suzama, flasterima, ranama i žuljevima.Postoje trikovi kako rastegnuti obuću

Trikovi za rastezanje obuće nauče se u trenu, a možeš ih napraviti sama kod kuće. Za rastezanje kože na cipelama ili u tenisicama dobro je namazati cipelu iznutra s masnom kremom. To može biti obična krema za tijelo, ali mora biti masnija. Nekoliko puta trebaš namazati cipelu iznutra. Ako te cipele žuljaju samo na jednom mjestu, možeš na to mjesto utrljati alkohol. Alkohol će omekšati materijal i dovesti do njegovog rastezanja. Trik s krumpirom može upaliti. Ako se oguljeni krumpir srednje veličine stavi u cipelu tada će omekšati teksturu cipele. Ostaviš li krumpir u cipeli preko noći cipela će se rastegnuti.


Nemoj izbjegavati cipele za koje misliš da će učiniti da tvoje stopalo izgleda veće

Ako par cipela izgleda skroz odlično, kog briga ako ti neće sakriti stopalo i ako svi vide da imaš malo veće stopalo? Veličinu tvojih stopala neće ništa promijeniti tako da se ne moraš brinuti u vezi toga.  Nemoj izbjegavati obuću koja izgleda dobro samo zato što misliš da će naglasiti veličinu stopala.


Isprobavaj obuću iako nije tvoj broj

S cipelama se zaista nikada ne zna. Veličina koju nosimo nam nekada ne pristaje zbog kalupa obuće. Stoga isprobaj različite brojeve obuće koji su slični kao tvoj broj. Možda se iznenadiš.


Nisi sama!

Puno je cura s velikim stopalima na ovom svijetu i zapamti da nisi sama. I one proživljavaju istu agoniju kada kreću u shopping obuće. Možda će te malo razveseliti što i neke slavne cure imaju velika stopala i isto su se mučile kao i ti. Primjerice Paris Hilton i Kate Winslet  nose broj obuće 44,  a Cindy Crawford 43.
velika stopala shopping savjeti