Slika nije pronađena

Za sve vas koje muče problemi, dvojbe ili odnosi s prijateljima/roditeljima/profesorima ili pak u vezi postoji naša rubrika 'Pitanja&Odgovori'. Tamo odgovarate sami sebi i pomažete si kada 'zagusti'.


Za vas smo izdvojili prošlotjedna top pitanja koja su skupila najviše odgovora, a to su: 'jesam li u zaostatku?', 'zavodnik' i 'veza'.

>> Još pitanja potražite u našoj rubrici Pitanja & Odgovori

U nastavku pročitajte pitanja i neke odgovore:

1. Jesam li u zaostatku?

Imam skoro 17 godina i još se nikad nisam poljubila ni bila u vezi, iako sam imala dvije prilike, ali nisam jer nisam osjetila da je to to... Znam da nije smak svijeta, ali mislite li da sam ipak u nekom zaostatku s takvim stvarima haha.


Neki od vaših odgovora:

Parabellum_1102: Naravno da nisi. Svatko je individualan i kada budeš spremna, krenut će to samo od sebe. Ne razbijaj glavu time to uopće nije bitno.

Marioza: Ne zaostaješ jer nikoga ne trebaš dostići. Da, većina ljudi tvojih godina se do sad poljubila, ali to ne znači da si i ti trebala. Te su stvari individualne.

Iveko1995: Ma gdje si zaostala? Naravno da nisi, a i nije smak svijeta... evo ja 23 godine u guzici i još uvijek čekam pravu haha:P samo polako...

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


2. Zavodnik

Sviđa mi se djevojka koja je top, znači prelijepa i jako zgodna. Da li pokušam javiti joj se ili prići, iako sam ja tako reći nivo ispod? Zanima me Vaše mišljenje.

Neki od vaših odgovora:

Josipa2504: Što imaš za izgubiti, osim da ti kaže ne?

Marioza: Možda si 'nivo ispod' vanjskoga izgleda, ali ako si pošten, pažljiv, hrabar, kavalir, svaka će te razumna cura cijeniti. Nemaš što izgubiti ako joj priđeš i pozoveš ju na dejt.

DGS_: Čuj, više će cijeniti tebe kad tak dođeš nego nekog pederčica koji se boji prići, nije ljepota sve, a i ovako ako se jedno drugom svidite super, a ako, ne nađeš drugu, jednostavno je.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


3. Veza

Hey, jučer navečer je dečko prekinuo sa mnom, bili smo godinu i nešto sitno u vezi. Bilo smo svima poznati par s mnogo slika. Sve smo prošli – od putovanja, prespavanja jedno kod drugog do svega. Prekinuo je sa mnom zato što mu fali pušenje (odvikla sam ga od toga) i druge cure i kao da nije dovoljan za mene, da me ne zaslužuje. Imali smo velike planove za ljeto i budućnost. Može pomoć što da radim? :(

Neki od vaših odgovora:

Teeam: Oprosti, ali pušenje nije nikakav razlog za prekid! Kakav je to dečko onda? Popričaj s njim. Jer godina dana nije malo. Sretno!

Mirnaipovucena: Fali mu pušenje i ne zaslužuje te? Najjadniji izgovor za prekid koji sam čula...

Marioza: Prekidi se događaju. To je normalan dio života. Ok je biti tužna, no znaj da će proći.

Slike možeš obrisati s društvenih mreža, kako bi svom budućem dala do znanja da si zaista slobodna. No dio slika privatno sačuvaj – one su uspomene na lijep dio tvog života i putovanja koja ste prošli. Niti jedan dečko ne prekida s curom zato što smatra da ju ne zaslužuje. To je samo lijepa laž. Prekinuo je s tobom jer želi biti slobodan. To je njegova odluka i treba je prihvatiti. Ljeto je još dovoljno daleko da možeš smisliti nove planove. Npr. organiziraj ljetovanje s prijateljicama ili radi sezonski posao. Budućnost je uvijek nesigurna i jasno da se planovi mogu promijeniti. Ponekad se promijene samo zato da bi uskočile bolje stvari nego što smo planirali.

>>Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


Foto: Profimedia/Giphy/Arhiva

M.Z.


Provjeri još...

Roditelji i seks u svim kombinacijama – evo što vas je najviše zanimalo protekli tjedan

Najpopularnija pitanja ovog tjedna – tinejdžerske veze, seksualnost i zdravlje kao enigma

Ljubav u fokusu – 3 najčitanija pitanja proteklog tjedna koja nas sve muče

ljubav Prekid Popularno prvi poljubac Pitanja i odgovori