Slika nije pronađena

Sigurno želiš da ona bude savršena kada ti BFF, cijela ekipa ili dečko dođu u posjetu – uz pomoć naših savjeta i malo truda to lako ćeš postići. Naravno, za tu transformaciju ćeš morati izdvojiti i nešto novaca, ali ulaganja probaj svesti na minimum – trendovi u uređenju doma se mijenjaju jednako brzo kao modni trendovi pa nema smisla da se previše financijski opteretiš.

No, samo nekoliko predmeta učinit će razliku – uvjeri se sam(a) u svojoj sobi.

1. Stavi čupavi tepih svijetle boje / krem nijansi.


Ovaj komad će tvojoj sobi dodati dašak glamura i udobnost, a i pomoći će ti u prekrivanju nepravilnosti na podu. Tvoje noge bit će ti zahvalne što svako jutro ustaju na mekanu površinu, a frendovi će ti zavidjeti. Btw. nemoj odabrati pravo krzno, please. Ima sasvim dobrih kopija.

2. Upali svjećicu s mirisom koji vezujemo uz Božić.


Miris klinčića, cimeta, naranče, bora ili kombinacija mirisa koja podsjeća na blagdanske kolačiće unijet će božićni duh u tvoju sobu i prije vremena. Fini miris tvoje sobe namamit će ekipu da češće navrati i pomoći ti da se lakše opustiš u finišu učenja, prije završetka polugodišta. 

3. Ukrasi svoju sobu božićnim lampicama u svojoj najdražoj boji.


Jer što je Božić bez božićnog svijetla? Boju prilagodi sebi – ipak je to tvoja soba. Naša sugestija je da si u spavaću sobu ne staviš lampice koje trepere jer će te izluditi njihova svjetlost nakon samo nekoliko dana. Možda najbolji izbor su klasične bijele koje će odgovarati uređenju svake sobe.


4. Neka papirnate pahuljice vise sa stropa tvoje sobe.


Za ovu dekoraciju će ti trebati samo malo papira, škare i konac. Izgledat će efektno i možeš se poigrati sa svim oblicima koji ti padnu na pamet. Pazi samo da papirnate pahuljice budu dovoljno daleko udaljene od mirisne svijeće.


5. Nabavi maleno (umjetno) božićno drvce.


Obavezan ukras za božićne blagdane! Na njega objesi svoje omiljene kuglice i stavi ga na svoj noćni ormarić. Božić nam stiže uskoro – budi spremna!


Foto: Pinterest/Pixabay

M.Z.

Pročitajte još:

Dolazi ti posjeta, a soba ti je u kaosu? Očisti sobu u 10 minuta!

Detalji za tvoju sobu - napravi savršen studio za YouTube videe ili svoju malu oazu mira

Fotke prije i poslije - pogledajte kako je Ana uredila svoju sobu u domu

ukrasi Božić Blagdani soba oaza diy

Još vijesti