Slika nije pronađena

Ljubav i sve vezano uz nju ponovno je ovogodišnji favorit među temama, odnosno pitanjima na koja ste sami odgovarali. Odgovarajte i dalje i sami si pomažite kada u životu 'zagusti'...

Ovaj tjedan najpopularnija su bila pitanja pod naslovima: 'tinejdžerske veze', vaše mišljenje?' i 'infekcija'.

>> Još pitanja potražite u našoj rubrici Pitanja & Odgovori

U nastavku pročitajte pitanja i neke odgovore:


1. Tinejdžerske veze (jako bitno)

Dakle ovako... Imam 14 godina i da, imam dečka. Vjerojatno će me puno vas usuđivati na temelju mojih godina, ali 21. stoljeće je, stvari su takve. Ja smatram da je ovo stvarno ljubav jer je to što osjećam neopisivo i opet znam da će puno vas koji ste to prošli reći da je prolazno i sve to, ali ovo traje već 3 godine... zajedno smo 3 i pol mjeseca, a def ga volim 3 godine.. i da, zaboravila sam reći da idemo zajedno u razred. E sad, ono zbog čega ovo uopće pišem je jer me zanima kako održati te 'tinejdžerske veze'... pošto i sama znam da ni veza ni brak ne mogu izdržati duže od 6 mjeseci bez seksa... A mene zanima postoji li bilo koji drugi način da se ne udaljimo (iako smo već počeli), a da to nije seks.. bar još godinu i pol bez toga...

Neki od vaših odgovora:

Elie2001: Nađite neke zajedničke interese, grlite se, ljubite, ali seks prije barem šesnaeste je grozan; moj ti je savjet da nikako ne idete u tom smjeru dok još malo ne skupite godina.

Teeam: Ja sam imala nepunih 15 kad sam upoznala sadašnjeg dečka i evo neki dan nam je bila 6. godišnjica.

GirlFromFarAway: Ovisi samo o vašem karakteru i tjt, a najčešće se stvar zove sreća.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


2. Vaše mišljenje?

Što mislite o djevojkama koje nisu punoljetne, a lete za dečkima (doslovno), štipaju ih za guzu, pričaju s njima otvoreno o seksu i stvarima tog tipa? Uzmimo u obzir za činjenicu da ti dečki nisu s njom u vezi, niti su njeni najbolji prijatelji...

via GIPHY



Neki od vaših odgovora:

Pegasuz: Ma sve je to stvar/posljedica puberteta ili ti ludih godina. Gdje nam hormoni masovno divljaju, gdje se još fizički i psihički najviše razvijamo. Jedan od stotine simptoma u pubertetu jest: želja & znatiželja za spolni odnos. Nažalost, mnogo djevojaka za vrijeme svoje adolescencije zatrudni, zato pamet u glavu i koristite neki oblik zaštite jer poslije njanjanja, nema kajanja, sretno!

Lolako123: To je pubertet. Iako je takvo ponašanje meni neprilično, ali opravdano. Cure i dečki kada uđu u pubertet misle da su odrasli i da im je dozvoljeno raditi sve kao i odraslima, ali ne razumiju da su još djeca i da još dosta toga treba proći da bi odrasli. Što se tiče tih cura, razlozi za takvo ponašanje mogu biti:

1. pokušavaju privući pozornost suprotnog spola

2. žele se napokon otkriti kao cure i postati kul u društvu.

Objašnjenje je da ona vjerojatno nikad s nikim nije imala odnos (iako možda drugi pričaju da je imala ili da je ku*va). Najčešće su to cure željne pozornosti, ali ne shvaćaju da takvim ponašanjem privlače glupe dečke i onda nakon toga budu na lošem glasu.

Maya364: Po meni to ponašanje i nije toliko normalno. Mislim, sve je to pubertet, ali ono, tko voli nek izvoli.

U vezi štipanja za guzu, to nije ništa drugo osim nezrelo ponašanje. A o seksu ne treba sa svima raspravljati... Ne znam iskreno što da mislim...

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


3. Infekcija

Može li jaka vaginalna infekcija (borim se s tim već 2 god, stalno se vraća) uzrokovati da mi mjesečnica kasni? Na internetu pronalazim sve i svašta pa me zanima ako se nekom to dogodilo. Sumnjam na trudnoću, ali trenutno imam dosta jaku infekciju.

Neki od vaših odgovora:

LizzyLove: Moguće je, meni je to bio razlog kašnjenja jednom.

RapGod: You need a doctor to bring you back to life.

Lolako123: Odi kod doktora ili u ljekarnu po vaginalete ili neku kremu. Infekcije, upale i gljivice se ne lijeće same od sebe. I da moguće je da zbog toga kasni.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


Foto: Pixabay/Giphy

M.Z.


Provjeri još...

Ljubav u fokusu – 3 najčitanija pitanja proteklog tjedna koja nas sve muče

3 najčitanija pitanja ovog tjedna: rođendan, poljubac i veliki problem s mamom

3 najčitanija vaša pitanja ovog tjedna: niske cure, crna magija i rezanje!

ljubav #zdravlje veze seksualnost pitanja & odgovori

Još vijesti