Slika nije pronađena

Opće je mišljenje da dečki padaju samo i isključivo na izgled, te da su sve 'femme fatal' prave ljepotice. No, kada malo bolje razmisliš, često to ni ne budu cure toliko fizički lijepe, koliko imaju ono nešto, ono zbog čega zrače i privlače!
Svaka od njih ima ovih sedam karakteristika, koje ako usvojiš, možeš i ti postati obožavana!


1. Misli i na druge
Ako si osoba koja voli pomagati drugima, naravno da će onda i drugi prije biti spremni tebi pomoći. Dečki možda vole ostavljati dojam dežurnog grubijana, no istina je i da njima treba netko tko će se brinuti o njima, pomažući im s njihovim problemima. To je pogotovo karakteristika koju dečki traže u curi kada razmišljaju o dugoj i ozbiljnoj vezi.


via GIPHY


2. Davaj komplimente drugima

I sama znaš kako se dobro osjećaš kada ti netko udijeli kompliment: bilo da si nešto dobro napravila, super se počešljala ili lijepo obukla. Stoga počni i ti dijeliti komplimente! Bilo susjedi koju sretneš na izlazu iz zgrade, najboljoj prijateljici u školi ili simpatiji na dejtu!

via GIPHY


3. Gledaj ga u oči kada se smiješ

Kada nekome želiš dati do znanja da ti je drag i da se s njime osjećaš ugodno, počneš ga gledati direktno u oči i ostvarivati taj 'prisniji odnos. Čim daš nekome do znanja da ti je ugodno u njegovom društvu, toj osobi si odmah draža. Isto to vrijedi i za flertanje, još ako k svemu pridodaš smiješak... Samo nebo je granica!


via GIPHY


4. Nosi crvenu boju

Puno cura misli da crvena nije njihova boja, pa izbjegavaju crvenu boju: od ruževa pa do cipela i haljina. To je totalna glupost, jer crvena svima dobro stoji, samo treba naći svoju nijansu! Kada ju pronađeš, postat ćeš neodoljiva svima, a pogotovo dečkima! Poznata je stvar da dečki obožavaju crvenu boju: od donjeg rublja, pa do majica...


5. Poradi na svojem hodu
Koliko si puta vidjela lijepu curu, ali je hodala kao dečko i odmah ti je bila manje lijepa? Ako želiš izbjeći takve situacije, potrudi se oko svojeg hoda! Pravi male, ženstvene korake, nemoj nemilosrdno gaziti cestu, već hodaj kao po oblacima...


via GIPHY


6. Klimaj glavom

Kada kimneš glavom, djeluješ pristupačnija i simpatičnija, a samim time postaješ i zanimljivija, atraktivnija!


via GIPHY


7. Drži se pravilno

Brada visoko gore, trbuh unutra i guza van! S takvim držanjem svi tvoji atributi će doći u prvi plan, a mane će pasti u zaborav. Osim toga, djelovat ćeš sigurnija u sebe i imat ćeš više samopouzdanja. Sve sami plusevi, zbog kojih ćeš biti zgodnija i drugom spolu!


To su neki trikovi koji će ti pomoći da budeš privlačnija suprotnom spolu, no nemoj misliti da zato možeš zapustiti osobnu higijenu! Ona je isto vrlo bitan faktor kod toga je li netko privlačan ili ne! Stoga se baci na posao i postani 'femme fatale' koja se krije u tebi!

Foto: Giphy/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

Savjeti za početnice – kako flertati s dečkom u školi ili razredu?

Savjeti za cure i dečke – izbacite ove riječi iz svog govora ako želite zvučati pametnije

Savjeti za bolje sutra - kako povratiti samopouzdanje kad ga jednom izgubiš?

cure savjeti Femme Fatale

Još vijesti