Slika nije pronađena

Sjeti se sebe u prvom osnovne i sebe sada? Čini ti se kao da gledaš dvije drugačije osobe, zar ne? Zamisli samo kakva ćeš osoba biti za desetak godina? Gotovo svakodnevno događaju nam se situacije koje nas mijenjaju i zbog kojih smo već sutra malo drugačiji.

Neki će s 25 godina već imati ozbiljan posao, neki će završiti fakultet, a neki možda imati djecu. Ovo su situacije za koje sad možda misliš da nemoguće da se dogode tebi, ali velike su šanse da budu:

1. Bit ćeš spremna na kompromis – sad možda ostaviš dečka čim kaže da ne voli čitati knjige, a s 25 ćeš tri puta razmisliti prije nego što ga ostaviš.

2. Dogodit će ti se nezaštićeni seks – iako uvijek uz sebe imaš kondome (bravo!) sigurno će ti se barem jednom dogoditi nezaštićeni seks.

3. Nećeš se više družiti sa sadašnjim frendovima – neki na jesen kreću u srednju, neki na fakultet i velike su šanse da se nekad kasnije u životu više nećeš družiti s ljudima koji su ti sad bff. Koliko god ti se to sad činilo nezamislivo.4. Nećeš znati kako si došla kući
– blackout je također jedna (ne baš pohvalna) posljedica žestokih izlaska.

5. Pristat ćeš na nezamislivo – iako sad misliš da nema šanse da budeš s nekim tko puši ili s nekim tko nije završio fakultet, postoji šansa da ćeš zbog nekoga promijeniti stavove.

6. Reći ćeš 'volim te' i zbilja to misliti – doći će trenutak kad će 'volim te' biti više od riječi i hrpe smajlića na WhatsAppu.


7. Probat ćeš marihuanu – velike su šanse da će i to doći na red do 25. godine

8. Netko će ti slomiti srce jako – postoji razlika u tome kad si u bedu jer simpa ima curu ili jer ti ne odgovara na poruku i toga da jednostavno ne možeš izaći iz kreveta koliko patiš.


9. Brijat ćeš sa zauzetim frajerom
– iako sad kažeš da 'nema šanse' moguće je da ćeš se opasno zaljubiti u nekoga tko je zauzet.


10. Radit ćeš za minimalac – iako sad misliš da ćeš završiti fakultet i raditi na visokoj poziciji, velike su šanse da ćeš raditi za minimalac i jesti samo tjesteninu tjedan dana.

11. Ući ćeš u auto sa strancem – iako te od malena uče da to nije dobro, moguće je da će te jednom kući dofurati stranac.

12. Poljubit ćeš se s curom – možda ćeš eksperimentirati čisto da vidiš kako je, možda stvarno shvatiš da voliš cure, a možda to napraviš bez veze na nekom tulumu.


I zato, nikad ne reci nikad.

Foto: Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Iz srednjih škola izbrisano 41 zanimanje – pogledajte što ekipa ne želi raditi

Saznaj kakva si - šest predmeta s tvojeg stola za učenje koji te otkrivaju

Neka najdulje ljeto bude savršeno - što sve moraš napraviti s bff prije fakulteta?

godine starija 25 godina

Još vijesti