Slika nije pronađena

Ljeto još nije službeno počelo, ali se lagano pripremamo jer nas velike, ljetne vrućine već nekoliko dana podsjećaju na to! Ako još uvijek niste izvadili ljetnu odjeću i modne dodatke, mislim da bi trebali jer vam trebaju već sada, ali i idućih 3 mjeseca. Modni dodaci za ljeto se čine bezazleni, ali ima nekih koji će nam olakšati život po ovim sunčanim i vrućim danima.

Kada se spomenu modni dodaci za ljeto, svi misle da su samo sunčane naočale te koje spadaju pod te dodatke. No, varaju se! Postoji još modnih dodataka za ljeto koji nam mogu olakšati vruće, ljetne dane. Neke od njih imamo skoro svi u našem ormaru pa bismo ih trebali izvaditi i sjetiti se koliko može biti lakše s njima po ljetu. Doslovno nam mogu olakšati život!

1.Šešir, bucket hat ili šilterica

Bilo kakva vrsta pokrivala za glavu ti može olakšati ljeto! Štiti se od sunca, a istovremeno si stajliš, pogotovo s bucket hatom koji je veliki hit ove godine.

2.Sportski sat

Sportski sat će ti također dobro doći, pogotovo ako se inače baviš nekim tjelesnim aktivnostima. Broji ti koliko si aktivan u danu, a ako je vodootporan, može poslužiti i za određivanje preplivanih kilometara u moru.

3.Naočale

Naočale su neizostavan modni dodatak ikad, ne samo ljeti. Osim što te štiti od sunca kao i šešir, odlično se uklapa u svaki outfit – tako da nemoj nikako zaboraviti naočale!

4.Traka za kosu ili kopča za kosu

Djevojke znaju zašto će ti ovi dodaci olakšati ljeto – odlazak negdje bez trake ili kopče je potpuno pogrešan. Ne možeš zavezati kosu kada ti smeta ili kada ti je vruće, tako da je ovo definitivno must have dodatan za djevojke duge kose.

 

5.Natikače ili japanke

Koliko god se činilo bezazleno, natikače su spas u vrućim, ljetnim danima. Ne možeš baš uvijek nositi tenisice jer ti noga ne diše, zato su natikače najbolji izbor jer ne hodaš bos, a opet ti nije vruće.

Pogledajte još:

Iako je ljeto i vruće je – i dalje nosimo traperice! Koji su to modeli IN ovo ljeto, a koji OUT?

Filmovi koji pokazuju kakvo ljeto svi želimo imati - lista onih koje moraš pogledati ovog ljeta

KVIZ: Odgovori na pitanja o sebi – i dajemo ti ludi ljetni izazov koji trebaš ispuniti!

Ljeto dodaci za ljeto Modni dodaci

Još vijesti