Slika nije pronađena

Kada dođu teški dani i nađeš se u situaciji u kojoj ni sama ne znaš kako reagirati, pročitaj ove rečenice i prisjeti se koliko vrijediš!
2. Uvijek će biti stresa pa se nauči nositi s njim


1. Nisi savršena
Možda nemaš najljepšu kosu, nisi građena kao manekenka s modnih pista ili ti nos i nije baš malen... Ali, ne brini. Možda nisi savršena, ali si itekako lijepa baš takva kakva jesi. Svatko od nas poseban je i u sebi nosi 'ono nešto'.

via GIPHY


Život je pun stresnih situacija, od loše ocjene u školi, prekida s dečkom do svađe s najboljom frendicom. Sve je to nešto s čime se moraš naučiti nositi, koliko ti se god to činilo teško.

via GIPHY


3. Okej je ponekad biti drugačija

I dok ostale cure nose haljinice i ne mogu započeti svoj dan bez make upa, ti voliš prirodniji izgled? Možda se zbog toga osjećaš kao autsajderica, ali ne bi trebala. Biti kao svaka druga cura nije uopće zanimljivo, a i dečki puno više vole drugačije cure, one koje se ističu po nečemu. Zato, želimo ti reći da je okej biti drugačija od ostalih!

via GIPHY


4. Nekad je najbolje otići (i odustati!)

Iako u životu nikad ne bismo trebali odustajati, postoje i one situacije u kojima je ipak bolje maknuti se i nastaviti dalje u nekom drugom smjeru. Ako imaš frendicu koja stalno odaje tvoje tajne ili dečka koji te vara, bolje je da odeš od njih. Važno je da znaš kako NIKAD ne bi trebala trpjeti zlostavljanje, bilo ono emocionalno ili fizičko.

via GIPHY


5. Imat ćeš slomljeno srce

Sigurno te ne možemo utješiti ako si tek nedavno prekinula s dečkom I to još nisi preboljela. Možda ti se taj prekid trenutno čini kao smak svijeta, vjeruj nam da je to samo privremena situacija. S vremenom ćeš shvatiti da je imati slomljeno srce zapravo pozitivna stvar – škola koja te uči kako preživjeti i najveće ljubavne probleme.

via GIPHY


6. Pogreške su normalne

Nitko nije savršen pa tako ni ti. Ponekad ćeš pogriješiti, donijeti pogrešnu odluku ili postupiti na način koji možda sam po sebi I nije u redu. Nemoj brinuti kad ti se to dogodi jer ne kaže se uzalud: 'na greškama se uči.'

via GIPHY


7. Na kraju krajeva, mišljenja drugih nisu nimalo važna

Tijekom svog odrastanja, ali i kasnije u životu, redovito ćeš slušati različita mišljenja i sretati različite ljude. Neki će te voljeti, neki će te ogovarati, neki će te povrijediti... Sve je to nešto s čime se moraš pomiriti već sad. Na kraju krajeva, ono što drugi misle o tebi nije važno.


via GIPHY


8. Teški trenuci u životu naučit će te najviše

Nedavno te prevario dečko ili si nepravedno ocijenjena u školi? Možda ti se to trenutno čini kao kazna, zapravo su to situacije koje te mogu naučiti mnogo toga, a također te čine boljom i pametnijom osobom.

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Dečko te prevario? Zahvali mu - to je dugoročno dobro za tebe!

Koja je njihova tajna? Deset stvari koje zdrave cure rade prije podneva

TOTALNO COOL 6 stvari koje rade starije cure

savjeti savjeti za cure

Još vijesti