Slika nije pronađena

Svi mi ponekad radimo čudne stvari, koje ne bismo priznali nikome. NIKAD! Ali baš nikad. Iako smo različiti, postoje neke stvari/situacije koje generalno svi radimo/proživljavamo, a koje nikad ne bismo priznali drugim ljudima.

Ako se pitate o kojim je to univerzalnim `sramotama´ riječ, vrijeme je da krenemo...1. Glupi izraz lica koji napravimo kada pored nas prođe netko koga `znamo´, ali nismo sigurni da li je ok pozdraviti ili ne.

2. Žvakanje bomba s omotom. Uhvati te želja za slatkim i nakon što (napokon) očistiš onaj nesretni bombon, na njemu ostane papira. Ne smeta, šećerna kriza je u pitanju.

3. Kada se voziš tramvajem/busom i netko do tebe vodi razgovor. Slušaš i u mislima sudjeluješ u njemu, ponekad čak i osuđuješ glavne sugovornike.

4. Stres koji proživljavaš kada te mama ostavi samu na kasi u dućanu i `ode po još jednu stvar´! Grrrr...najgori osjećaj ikad!

5. Kada uđeš u dućan, ne kupiš ništa, ali se pri izlasku praviš da nisi ništa ukrala. `nemoj izgledati sumnjivo, nemoj izgledati sumnjivo...´

6. Praviše se da su ti planovima koje tvoji frendovi dogovaraju `Ok´iako ZNAŠ da nećeš. Priznali ili ne svi smo to napravili, bar jednom.

7. Instagram uhođenje koje prevrši svaku mjeru. Znaš ono kada kreneš `uhoditi´ onog slatkog dečka iz B. razreda po Instagramu, no ubrzo se nađeš na profilu prijateljice njegove sestrične i gledaš slike sa `ljetovanja 2012 na Krku´ i pokušavaš doznati što više informacija.

8. Praviš se da ne vidiš poziv iako si na telefonu. Frendica te zove, ne da ti se javiti i taman na Facebooku `istražuješ´ bitne stvari. Nakon 3 sata, vraćaš poruku `sooory nisam vidjela da si me zvala!´. Da, da...

9. Fejk osmijeh za `Nisam čula apsolutno ništa što je rekao, nasmijat ću se´ situaciju.

10. Tijekom testa iz matematike provjeravaš stvari tipa 2+2, jer sigurno je sigurno. Nikad ne znaš...


Radite li ove stvari i vi?

Foto: Shutterstock/Instagram

S.T.R.

Provjeri još...

Napravi pauzu, pročitaj knjigu: Ove cool knjige čitaju cure tvojih godina

Selfie test: Postoje samo tri vrste osoba – koja si ti?

Presavinuto, prvo korica ili s nožem i vilicom? Način na koji jedeš pizzu govori puno o tebi

Sramota tajna neobične stvari