Slika nije pronađena

Osim što je ugodno, ljubljenje je jako zdravo: troše se kalorije, jača se imunitet i zatežu se mišići lica te se luči okitocin, hormon sreće. Sve je to istina osim ako ne naletite na krivu osobu.

Nema goreg od poljupca nakon kojeg se osjećamo kao da smo upravo izašli ispod tuša, 'provozali' u veš mašini na 800 okretaja centrifuge ili nam je netko isisao dušu. Da, to se događa kada se vaš jezik susretne s jezikom osobe koja očito nema pojma kako se 'to' radi.

>> Provjeri još...

Savršen poljubac – evo kako ga 'izvesti

Ovo je 4 vrste najgorih poljubaca kojih se svi groze!


#Žvakaća guma

Sigurno ste barem svjedočili ovakvom poljupcu: dvoje ljubavnika tako čvrsto drže priljubljene usne da se čini kao da bi netko uskoro mogao ostati bez glave. Nema lijevo, nema desno, usne su im čvrsto spojene kao ljepilom ili žvakaćom gumom. Ovaj poljubac može djelovati pomalo zastrašujuće – pogotovo ako ste gledali mnogo horor filmova.

#Rezanac

Primičete se jedno drugom, vaše se usne susreću, a onda šok; njegov jezik leži obješeno i opušteno kao puž – naletjeli ste na 'rezanac'. Koliko god se trudite, gurate ga i pokušavate vratiti u život, spasa nema, njegov jezik leži kao mrtav. Ljubljenje s ovakvom osobom zapravo je pokušaj 'usta na usta' oživljavanja.

#Ribe 'čistači'

Sladak je, simpatičan i drag te taman kad si pomislila da bi on mogao biti princ na bijelom konju iz bajke, poljubili ste se – ako se to može nazvati poljupcem. Ono što njegov jezik radi nalikuje akciji ribe 'čistača' iz akvarija; zavlači se u tvoju usnu šupljinu, a tebi svakim 'poljupcem' postaje sve mučnije. Nisi sigurna trebaš li pobjeći glavom bez obzira ili poslati SOS poruku – možda najbolje da 'vratiš ribicu nazad u akvarij'.


#Zombi

Ovaj poljubac prepoznat ćete jer izgleda kao da dolazi iz groba: lice mu je opušteno i beživotno, a usta razjapljena toliko da niste sigurni želi li vas poljubiti ili progutati. Sa 'zombi ljubilicom' ne želite ići na dejt – čak ni ako je Halloween.

Foto: Shutterstock
Izvor: YourTango
I.N.

Provjeri još...

Savršen poljubac – evo kako ga 'izvesti

Kao da ljubiš žabu - tko su najgore 'ljubilice' u Hollywoodu?

najgori poljubac