Slika nije pronađena
Hej! Moje ime je Hanna, a na blogu Hanna's messy corner sam aktivna oko godinu i pol.

Vjerujem kako većina 'single' cura, 14. veljače planira provesti u krevetu sa sladoledom i hrpom maramica. No jednostavno, ne mora biti tako. Zato sam smislila nekoliko načina kako provesti taj dan, na što bolji način. Iako si single.

Dekoriranje sobe

Odličan način kako korisno provesti vrijeme. Na internetu se nalazi stotine DIY projekata. Na tebi je hoćeš li raditi na temu Valentinova ili ćeš pronaći neke random dekoracije. Ako nisi toliko spretna, uvijek možeš otići do najbliže trgovine s dekoracijama i kupiti si nove jastuke ili figurice za policu. U svakom slučaju, zabavit ćeš se, a tvoja soba će izgledati kao nova.




Movie night

Moja najdraža stvar na Valentinovo. Uzmem sve deke, napravim si pola kila kokica i upalim nekoliko svijeća. I tako pogledam nekoliko filmova. Gledaj koji god žanr hoćeš, pa možeš i romantičan film, osim ako te neće rasplakati.


Spa night

Mislim da bi svaka cura trebala ovo raditi jednom tjedno, ne samo na Valentinovo. Izdvojiti sat ili dva za sebe. Legnuti u mirisnu kupku, ostati tamo i razmišljati o svemu. Ja volim uzeti neku dobru knjigu i pustiti muziku. Nakon toga možeš si urediti nokte ili staviti masku za lice. Bitno je da nakon toga se tvoje tijelo preporodi, i pomaže, što se tiče stresa.

Shopping

Sigurna sam da svi volimo otići u shopping i ostati u centru satima. Neka ti Valentinovo bude izlika. Ako ne voliš ići sama povedi prijateljicu, uvijek je zabavnije u dvoje. Sigurna sam da je većina trgovina organiziralo popuste za taj 'poseban' dan.



Odlazak na koncert

Koncerti na Valentinovo mogu biti zabavni bez srodne duše. Puno pjevača organizira koncerte, tako da sam sigurna da ćeš pronaći barem jedan koncert koji ti odgovara. Naravno, povedi i ekipu jer uz društvo sve je duplo bolje.

Novi recepti

Ako si tip koji nije za izlaske i koji će cijeli dan provesti u kući s hrpom hrane. Zašto se ne pozabaviti i tu hranu napraviti sama? Internet je pun prelaganih recepata koji su gotovi u 10 minuta. Zabavit ćeš se a svaki zalogaj će biti slađi jer ćeš znati da si ga ti sama napravila.


Nemoj tugovati

Najbitnija stvar na Valentinovo. Nije bitno jesi li ili nisi single. Valentinovo je još jedan blagdan koji možeš iskoristiti na milijun drugih načina, i dijeliti ljubav obitelji i prijateljima, pa čak i svom ljubimcu.

Nadam se da si uživala čitajući članak. I da ćeš se odlično provesti bila single ili pak ne.

Hanna Nimac

blogerica valentinovo single

Još vijesti