youtube

Nitko ne voli kada mu izletavaju reklame dok nešto pokušava gledati, a u posljednje vrijeme čini se kao da ih YouTube ima više nego ikada. Idu čak i po dvije za redom. Iako traju od 5 do 15ak sekundi, što nije dugo, i dalje, smetaju.

Kad krenemo pogledati neki video, ali nam YouTube najprije odluči pustiti reklamu ili dvije, pa onda i tijekom videa, i tako prije svakog videa, nekada ne smeta, ali ima dana kada poludimo. Još je okej ako gledaš neki dulji video, ali ako slušaš glazbu, onda će reklame itekako smetati. Iako nisu dugačke, smetaju. Postoje neki Internet dodaci koji će zaustaviti pojavljivanje reklama, ali sada je ova cura otkrila još jedan itekako jednostavan način i ne moraš ništa skidati. Kada ti sljedeći put izleti reklama dok gledaš YouTube video, samo trebaš napraviti sljedeće.

@iamkatyzzzle #fyp #lifehack Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

Kada krene reklama, u donjem lijevom kutu, pokraj vremena koliko traje, možeš vidjeti jedno malo slovo 'i'. Na njega trebaš kliknuti i doći će ti 'Report', na kojem čak niti ne trebaš prijaviti, dovoljno je da samo klikneš i zatvoriš. I to bi trebalo riješiti problem. 'Nema reklama ljudi', kako je rekla i ova djevojka. Oni koji su isprobali, kažu da stvarno radi i da je ovo life hack za koji nisu niti znali da im treba, ali im je itekako trebao.

Pogledajte još:

Znaš li da možeš besplatno zamijeniti svoje stare Nike tenisice za nove? Ali ovo je caka

Kako baš uvijek pobijediti kada protiv nekog dečka igraš 'kamen, škare, papir'? Ima način

Test otkriva tvoj 'red flag': Koje je tvoje ponašanje u vezi problematično?

reklame maknuti reklame Preskakanje reklama youtube

Još vijesti