Slika nije pronađena

Influencerima je posao da se prodaju putem fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama pa ne čudi da se trude na sve moguće načine da te fotke budu najbolje moguće. Ovo je jedan od trikova kojim se koriste kada fotkaju sve one fotke outfita u ogledalu.

Selfiji u ogledalu nekada izgledaju očajno loše, ne možeš nikako namjestiti mobitel na pravu poziciju, ruku kojom ćeš ga okinuti, kut iz kojeg fotkaš... a kada gledaš fotke influencerica, one izgledaju toliko dobro na njima. To je zato što puno njih vara! Postoji trik kojim se koriste kod fotkanja ovakvih selfija, a koji itekako pomaže. Zapravo uopće ne slikaju selfie mobitelom u ogledalu.

Koliko si puta vidjela celebove i influencere da se kao fotkaju u ogledalu, ali tebi to tako nikada ne uspije dobro kao njima? To je zato što mobitel koji vidiš na fotki zapravo uopće ne koriste kao onaj kojim će se pofotkati. Imaju još jedan mobitel ili fotić koji prije slože pod najbolji kut, namjeste sve postavke, stave odbrojavanje (ili iskoriste frendicu da okine fotku) i tako se zapravo pofotkaju. Mobitel u ruci im samo služi da izgleda kao da s njim fotkaju.

Zbog toga se uvijek tako dobro sve vidi u ogledalu ili ne moraju namještati mobitel da bude pod pravim kutem, već samo gledaju kako da one što bolje ispadnu na fotki. Ovako će ti biti puno lakše napraviti selfije u ogledalu jer ćeš moći posvetiti više pažnje pozi. Zapravo, ne moraš čak niti biti ispred ogledala! Jer tko će znati? Samo uzmi mobitel u ruku i pravi se da fotkaš selfi u ogledalu, a zapravo ispred tebe stoji frendica koja tebe fotka.

Pogledajte još:

Prednja kamera može biti zeznuta: Internetom se širi hack uz koji će ti selfiji ispadati bolje

Kako da ti selfie bude što bolji? Lili Reinhart iz Riverdalea ima super savjet koji ona uvijek koristi

15 savjeta za najbolji selfie ikad – lako do lajkova i komentara čak i bez filtera

selfie fotkanje u ogledalu influcenceri tajni trik

Još vijesti