Slika nije pronađena

Povratak u školu se sve više i više približava, a prije nego ljeto i službeno završi i krenu obaveze, postoje neke stvari koje moraš napraviti kako bi iskoristila ljeto do maksimuma. Ovih nekoliko tjedana provedi u zabavi i izazovima koje će ti pomoći da u školsku godinu uđeš kao nova ti.

Sve do prvog dana škole možeš uživati i ne misliti o novoj školskoj godini i svim obavezama koje te čekaju. Ljeto još nije gotovo i sada je pravo vrijeme da ga zaokružiš stvaranjem još nekoliko novih uspomena. Iskoristi ova zadnja tri tjedna najbolje što možeš, a ovo je nekoliko stvari koje obavezno moraš napraviti prije nego ljeto završi!

1. Dočekaj izlazak sunca s BFF

via GIPHY


Nema boljeg tajminga za ovako nešto nego tijekom ljeta kada znaš da sljedeće jutro ne moraš ustati. Pronađi neku lokaciju s koje se lijepo vidi izlazak sunca, pozovi frendicu na cjelonoćno druženje – i ne zaboravite se opskrbiti hrpom grickalica i nezdrave hrane.

2. Organiziraj tulum za kraj ljeta

via GIPHY


Bilo da si za luđe provode ili mirnija druženja s nekoliko frendica, organiziraj tulum po svom okusu i zabavi se s ekipom najluđe ikad. Kada počne školska godina imat ćeš uspomenu koja će ti uvijek izmamiti osmijeh na lice.

3. Reci simpi da ti se sviđa

via GIPHY


Otvori srce i iskreno reci simpi da ti se sviđa – nemaš što za izgubiti, dapače, može sve samo završiti odlično.

4. Daj sama sebi izazov da napraviš nešto čega se užasavaš

via GIPHY


Koji je tvoj najveći strah? Duboko udahni, pozovi BFF da te drži za ruku i suoči se sa svojim najvećim i najstrašnijim strahom.

5. Pomogni nekome

via GIPHY


Napravi neko dobro djelo i pomogni nekome kome je pomoć potrebna. Možeš pokušati volontirati negdje ili jednostavno pomoći staroj susjedi da prijeđe preko ceste. Svaka pomoć je jednako bitna.

6. Razbij svoju svakodnevnu rutinu

via GIPHY


Svaki dan započinješ na isti način, završavaš na isti način, sve je tako predvidljivo i svaki dan je isti? Razbij rutinu i napravi nešto drugačije ili jednostavno uzmi cijeli dan veliku pauzu i ne radi ništa.

7. Pospremi svoju sobu

via GIPHY


Ovo ti možda neće biti najdraža stvar za napraviti – ali pospremljena soba može imati hrpu pozitivnih utjecaja. Osim što ćeš se osjećati bolje kada ne provodiš vrijeme u kaosu, znat ćeš gdje ti je koja stvar, a možda i tijekom pospremanja nađeš nešto fora na što si zaboravila.

8. Pripremi se za školu

via GIPHY


Bilježnice, penkale, markeri... iskoristi vrijeme da obaviš shopping za povratak u školu kako ne bi dva dana prije imala strku i paniku.

9. Okušaj se u nečemu novom

via GIPHY


U čemu si se oduvijek htjela okušati? Pjevanju karaoka? Izradi nakita? Sada je pravo vrijeme da razmišljanje o tome pretočiš i u akciju. Zaroni u hobi koji te već neko vrijeme privlači, sigurno nećeš požaliti.

10. Promijeni svoj izgled

via GIPHY


Nova školska godina, nova ti. Vrati se u školu s novom frizurom, malo drugačijim stilom, novim načinom manikure... Isprobaj trend koji ti cijelo vrijeme privlači pažnju na Instagramu, čak i da ti ne stoji dobro, do početka školske godine stigneš popraviti stvari.

11. Uputi se na ljetnu avanturu

via GIPHY


Popni se na najviši vrh u svojem kraju, kampiraj nekoliko dana, posjeti baku u drugom gradu... odaberi svoju avanturu za kraj ovog ljeta i prepusti se.Foto: Giphy/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Potraga za ljetnom frizurom završava ovdje! Usudiš li se isprobati ovaj novi trend u bojanju kose?

Razbacaj se s frendicama i zapjevaj iz sveg glasa – ova playlista za ljeto 2019 je sve što ti treba

12. I nikako ne zaboravi provoditi što više vremena s frendovima

via GIPHY


Što god da radila tijekom ljeta, uključi u te aktivnosti i svoje frendove. Provodite što više vremena zajedno, još se bolje upoznajte i budite povezaniji nego ikad prije.
Jer ljubav je u zraku! Ova tri znaka zodijaka imat će ljetnu avanturu u 2019. - otkrij gdje...

izazov iskoristi vrijeme Ljeto Slobodno Vrijeme

Još vijesti