Slika nije pronađena

Ako ne želiš trošiti novce na odlazak u kozmetički salon ili si samo lijena, imamo rješenje! Tvoji nokti će biti potpuno čisti, neoštećeni i prirodnog izgleda u manje od pola sata.

Radit ćeš isto ono što bi radila stručna osoba u salonu u svoja četiri zida, a sve što će ti trebati za taj pothvat već ionako imaš kod kuće – aceton, 10 vatica (blazinica) i aluminijska folija.


Vaticu umoči u aceton i drži ju nekoliko sekundi na noktu, a zatim vrh prsta omotaj folijom. Takav 'zamotuljak' ostavi da stoji na noktu barem 15 minuta (ovisno o debljini gela i boji, preporučljivo je da izdržiš što dulje).


Jednom kada se gel krene 'razbijati', upotrijebi 'cuticle pusher' kako bi nježno skinula ostatak gela (nemoj strugati). Isti postupak ponovi na svih deset noktiju i bit ćeš očarana rezultatom! Tvoji nokti će biti kao novi, odnosno oni isti tvoji stari, kao prije geliranja.

Preporučujemo ti da ih nahraniš hidratantnom kremom nakon 'torture', premažeš bezbojnim hranjivim lakom kako bi se ponovno učvrstili i daš im odmora barem nekoliko dana prije nego ih ponovno odlučiš ukrašavati.

via GIPHY


Foto: Pixabay/Visual Hunt/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

PRECOOL Trikovi kako skinuti lak s noktiju kad nemaš acetona više?

Gelirani nokti – ovo moraš znati prije nego odeš u kozmetički salon

Znate li kakve opasnosti krije geliranje i stavljanje umjetnih noktiju?

gel lak skidanje kozmetički salon aceton umjetni nokti

Još vijesti