Slika nije pronađena

Nudimo ti nekoliko opcija: možeš se ludo zabaviti u nekim od klubova, možeš otići na gradski trg i poslušati nastup benda ili možeš ostati kod kuće s ekipom ili solo. Nastavi čitati dalje.

1. Doček u klubu – doček u klubu može biti totalno fora! Imaš izliku da si priuštiš neku novu krpicu, možeš upoznati nove cool ljude i naplesati se uz glazbu koju slušaš. Važno je samo odabrati pravi klub. Odgovor na pitanje 'Kamo za doček Nove godine 2018.?' zna ekipa s Tulumarke.


2. Doček na glavnom trgu >> također super opcija pogotovo ako imaš ekipu koja se super zabavlja neovisno o lokaciji. Budući da ove godine neće biti jako hladno, doček na otvorenom bit će još bolji. Ako vas zanima doček Nove godine na otvorenom  ovdje saznatje tko nastupa po gradskim trgovima diljem Hrvatske!


3. Doma s ekipom/solo – nekim ja jednostavno najbolja opcija biti doma na toplom, izbjeći gužve i biti sa svojim ljudima ili solo. I nama je to totalno cool, a i pisali smo o tome što sve možete raditi kod kuće.


Još jedno glavno pitanje jest – koliko novaca treba za dobar doček?
Na neke partije možeš ući besplatno, a dočeci na trgu su također for free. No, za ulazak u neke klubove morat ćeš ipak izdvojiti nekoliko stotina kuna. Koliko novca je potrebno izdvojiti za doček Nove godine u Zagrebu - odgovor pronađi ovdje.Najvažnije je dobro se osjećati pa makar zaspala minutu nakon ponoći s mačkom u krilu ili bila glavna zvijezda na plesno podiju!
Foto: Unsplash

I.I./Tulumarka.com

Pročitajte još:

Za sve koji ostaju kod kuće – koje filmove možeš gledati na Novu godinu

Uđi u 2018. sa stilom - najvažniju noć u godini dočekaj na totalno cool način

Nova je sve bliže - što raditi s frendicama, s ekipom ili ako si solo?

Loading...

party klub trg doček tulum Nova godina ekipa solo ?

Još vijesti