Slika nije pronađena
Cure koje se druže većinom s dečkima, na glasu su kao velike zavodnice, a ustvari su one koje vjerojatno nisu nikada niti imale pravog dečka. Ako si i ti jedna od njih, znaš o čemu pričamo.

Svi misle kako se u tajnosti ljubakaš sa svima s kojima se družiš, a istina je da ti se niti jedan od njih nije nikada niti sviđao. Na njih gledaš kao na braću, a tko bi se s braćom htio ljubiti... Ostale cure ti se uvijek čude, kako uspijevaš sve to vrijeme u društvu ljudi koji samo pričaju o nogometu i igricama. 'Zar se ne zaželiš malo ženskog društva? Zar ti nisu dosadni i naporni? Ja to ne bih mogla tako...' i slične rečenice su postale dio tvoje svakodnevice.

Osim što te takve rečenice užasno nerviraju jer ti sama biraš s kime ćeš se družiti, nerviraju te i zato što nisu istinite! S dečkima možeš pričati o bilo čemu: o tome kako si tužna ili ljuta, o tome kako ti se sviđa neki dečko ili o tome kako si se posvađala sa sestrom. I oni uopće ne pričaju stalno o igricama. Oni imaju iste probleme kao i sve cure, samo što ne rade veliku frku oko svake sitnice.

via GIPHY


I baš zato se voliš družiti s njima, jer oni ne rade od muhe slona, već uvijek realno pristupaju problemima. Skoro pa nikada se ne ogovaraju, uvijek znaš na čemu si. Neće se naljutiti na tebe jer si im slučajno zaboravila lajkati sliku ili jer nisi uskladila svoj outfit s njihovima kada ste išli van.

Ne voliš žensko društvo zato što je glavna tema skoro svakog razgovora najnoviji modni trend, a vijest dana je kada Marko lajka sliku svojoj bivšoj. Jako te živcira kada se sve cure ponašaju kao mimozice i dobrice, a onda se međusobno ogovaraju, kao da je to normalan dio svakog prijateljstva.

Činjenica da te smetaju te stvari govori i nešto o tebi!

Za početak, mnogi bi te okarakterizirali kao 'beer girl' ili 'brat od žene'. Rekli bismo ti nemoj se uvrijediti, ali znamo da nećeš, jer znaš da ne mislimo ništa loše! To samo znači da si ti ona cura koja je uvijek opuštena i iskrena, koja ne brine oko toga kako je ispala na slici, već je li dobra slika. Uvijek si tu kada se rade neki planovi i voliš akciju. Voliš se zafrkavati sa svojom ekipom, ali si također ona osoba kojoj će se svi obratiti kada naiđu na neki ozbiljan problem.

Činjenica da si opuštena, ne znači da si zapuštena. I ti se voliš tu i tamo srediti i zasjati, ali nisi time opterećena. Sigurno se nećeš tako spremati za školu ili odlazak na kavu. Omiljeni outfit ti vjerojatno izgleda ovako nekako: tamne starke, uske traperice visokog struka, široka majica u kojoj se osjećaš ugodno i minimum šminke: eventualno maskara, ali i to izbjegavaš. Kako bi si inače mogla protrljati oči kada ti dođe? Također voliš nositi kosu u repu jer je to najjednostavnije! Družiš se i s curama, no u manjoj mjeri. Jednostavno si naišla na više dečkiju koji te kuže nego na cura.

via GIPHY


Voliš gledati girly filmove, ali ipak ti je draže pogledati neki dobar akcijski film. Još ako u njemu glumi tvoj omiljeni glumac, ma top! Jako si jednostavna i iskrena, možda ponekad i previše - no, ne možeš si pomoći...

Svaka cura je naravno drugačija, no ovo su neke od osobina koje krase gotovo sve žene koje su 'brat'.

Je li sličan slučaj i s tobom?


Foto: Giphy/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

'Muževna' Cara Delevingne je za njih mala beba – Instagram su preplavile nove obrve koje dečki hejtaju

Družis se samo s dečkima? Ove stvari rade sve Tomboyaste cure

LOL Stvari koje dečki rade kad ih nitko ne gleda

Dečki cure prijateljstvo druženje

Još vijesti