Slika nije pronađena

Ako ni tebi dečki povremeno (ili stalno), nisu niti malo jasni i ne možeš ih shvatiti, onda će ti ovo pomoći. Uvijek se govori da su cure te koje su komplicirane, ali nama se ipak čini da su dečki još više zeznuti za shvatiti. Sada su otkrili neke stvari koje znaju da curama nisu jasne o muškom spolu.

Život bi nam bio puno lakši kada bi razumjeli dečke i njihova ponašanja. Ili još bolje, kada bi im mogli povremeno ući u glavu i vidjeti što se to tamo događa. Iako bi to možda moglo biti i strašno jer tko zna što bismo sve saznali. Pa ipak, kako bi malo bolje razumjeli dečke i kako bi nam bili jasniji, što nam samo može pomoći da ih lakše osvojimo, oni su sami otkrili nekoliko zanimljivosti o muškom spolu za koje misle da ih cure ne znaju. Na Redditu je jedan korisnik pokrenuo temu gdje je potaknuo dečke da u komentare napišu što bi željeli da cure znaju o dečkima. Ima dosta korisnih odgovora, a neke od najzanimljivijih ti donosimo u nastavku.

1.Dečki OBOŽAVAJU komplimente

Misliš da njih nije briga za takve sitnice, ali je. Mali komplimenti poput toga da ima lijepe oči ili da mu super stoji neka majica, mogu dečkima ostati u glavi i dugo nakon što si mu ih rekla. Jednako im je bitno čuti takve pohvale od djevojke kao što je bitno i curama.

2.Kada se praviš da si neosvojiva, to ih neće više zainteresirati za tebe, nego odbiti

Pogotovo danas kada se na sve strane ističe da 'ne' znači 'ne'. Većina dečki neće postati luda za tobom ako se praviš da si neosvojiva ili igraš toplo-hladno igrice, već će odustati od tebe. Oni koji te nastave ganjati su najčešće toksični i problematični likovi.

3.Ne znaju kako reagirati na komplimente

Iako obožavaju komplimente, zato što ih ne dobivaju često, kada ih neka cura krene redovito zasipavati s lijepim riječima, to će ih zbuniti i neće znati kako reagirati. Ne zato što im nije drago, već jednostavno zato što se boje da ih zezaš, da nisi iskrena ili da si dala kompliment iz samilosti.

4.Kada kažu da im je nešto svejedno ili da im nije bitno – stvarno je to tako

Zato što će cure nekada reći da im je svejedno ili da im nešto nije bitno, iako je, misle da to rade i dečki, ali oni tvrde da to nije slučaj. Ako kaže da mu nije bitno nešto – nije mu bitno, nemoj tražiti druga značenja i pokušavati čitati između redaka.

5.Žele se družiti s frendovima zato jer su im to frendovi i vole ih, ali to ne znači da se ne želi družiti i s tobom

Samo žele vrijeme i za svoju mušku ekipu. U redu je nekada uključiti i cure, ali dečki vole i trebaju svoja muška druženja. Iako si im i cure bitne i žele provoditi vrijeme s njima, i dalje imaju i frendove s kojima žele igrati nogomet, ići nekada van ili se voziti na biciklima. To ne znači da si mu ti manje bitna.

6.Vole romantične geste i kada im cure prve prilaze

Uvijek se nekako očekuje od dečkiju da budu ti u vezi koji će napraviti neku slatku romantičnu gestu, ali i oni vole kada ih cura iznenadi s tako nečime. Umjesto da čekaš da dečko organizira nešto romantično, uzmi stvar u svoje ruke. Oduševit će ga!

7.Kada mu daješ signale da ti se sviđa, on ih vidi, ali se boji nešto poduzeti

Nije čak niti slučaj da neće primijetiti signale, definitivno će mu biti jasno da se nešto događa, ali većina dečkiju neće imati dovoljno samopouzdanja da stvarno nešto i napravi. Cure će obično pomisliti da se nekome ne sviđaju ako nakon što pošalju signale, dečko ništa ne napravi, ali izgleda da to nije slučaj. I oni overthinkaju.

8.Vole se grliti

Samo zato što su dečki i ne bi trebali biti nježni i osjećajni, ne znači da zapravo ne vole takve slatke geste. Vole se grliti više nego što bi ti to ikada priznali.

9.Žele i vrijeme za sebe

Svima nam je nekada dosta svih i samo želimo malo biti sami. Obično će cure napraviti dramu i odmah početi razvijati crne scenarije u glavi kada dečko kaže da se ne bi danas vidio, ali činjenica je da mu samo treba malo samoće. To ne znači da te ne voli i da se ne želi viđati s tobom.

10.Ako direktno ne kažeš dečku što želiš, nemoj očekivati da će sam shvatiti

Oni ne funkcioniraju kao djevojke i kada nešto kažu, nema skrivenih značenja, što kažu – to i misle. Cure s druge strane kažu da nešto ne žele, ali zapravo očekuju da će dečko shvatiti da baš to žele, iako su rekle da ne žele. Nemoj se ljutiti na njega u takvim situacijama, vjerojatno je zbunjen i ništa mu nije jasno. Radije uvijek sve direktno reci.

11.Samo zato što ne priča puno, ne znači da mu nije ugodno s tobom

Neki ljudi pričaju bez prestanka, drugi nisu toliko komunikativni. Često dečki budu ti koji će manje pričati, ali to ne znači da mu nije lijepo s tobom ili da si mu dosadna, samo dečki većinom nisu tipovi osoba koja puno pričaju.

12.Kada dečko kaže da ne razmišlja o ničemu – stvarno je tako
Puno puta ćeš čuti od dečka da ne razmišlja u tom trenu o ničemu – i to ne znači da nešto skriva od tebe
, već da jednostavno ne razmišlja o ničemu.

Pogledajte još:

What?! Ovo je 10 najvećih zabluda koje svaka cura ima o dečkima

Stvar koja nas izluđuje – zašto dečkima treba tako dugo da odgovore na poruku?

Mitovi o dečkima u koje cure trebaju prestati vjerovati

Dečki činjenice o dečkima

Još vijesti