Slika nije pronađena

Savez društava Naša djeca Hrvatske u suradnji s Društvima Naša djeca nastavlja s uspješnim projektom 'Budi NEovisan'.

Projekt uključuje preko 1000  djece iz 95 Društava Naša djeca koja se nalaze u cijeloj Hrvatskoj. Ove godine osmišljeno je niz  kreativnih aktivnosti i kampanja koje će pridonijeti širenju svijesti da je bolje biti NEovisan nego narušavati svoj životni san i sprječavati mogućnost da postaneš uspješan.

Aktivnosti su usmjerene na aktivno sudjelovanje same djece: neformalne edukacije, vršnjačku pomoć, radionice forum kazališta, juice radionice protiv alkohola, dječje stvaralaštvo na temu ovisnosti i zdravih stilova života, lokalne dječje kampanje povodom obilježavanja prigodnih datuma borbe protiv ovisnosti od alkoholizma, pušenja i droga.

U subotu 31.5.2014., na Svjetski dan nepušenja, u Opatiji će se održati priredba kojom će se predstaviti sve aktivnosti koje su se provodile u okviru projekta 'Budi NEovisan' od početka ove godine.

U sklopu projekta 'Budi NEovisan' snimljen je i motivacijski video spot namijenjen djeci i mladima, kojim se želi promovirati drugačiji način zabave i izbor zdravih i pozitivnih aktivnosti koje nam život svakodnevno pruža.

Spot 'Tvoje oči otkrivaju sve reci drogi ne' snimljen je na poznatom kupalištu Jadrija pokraj Šibenika. Što kažeš na video? Sviđa li ti se?

Droga tinejdžeri

Još vijesti