Slika nije pronađena

Iako mnogi tvrde da je seks iskustvo koje dovodi do najboljeg osjećaja na svijetu, postoje i mnogi drugi osjećaji koji su nepravedno zanemareni.

Većinu tih osjećaja možemo iskusiti sami i nemaju veze sa seksom ili osobom koja nam se sviđa. Samo razmišljanje o ovim stvarima izmamit će vam osmijeh na lice. Evo 8 super osjećaja za koje se s pravom možemo zapitati 'ma tko to može platit'.


#Dobiti dobru ocjenu kada si bila uvjerena da će biti jako loše

Nakon živciranja, suza i neprospavanih noći, odjednom bam – dobra ocjena! I to ne samo dobra, nego odlična! Uf, svatko tko je ovo doživio barem jednom zna o čemu pričamo.

#Vraćanje u krevet

Znaš ono kad si nenaspavan i umoran, a vani je mećava i minus 50? Ima li boljeg osjećaja nego se bezbrižno ponovno ušuškati u topli krevet? Eh, blažene subote i nedjelje.

#Otkazivanje planova

Frendica te zove da javi kako ipak neće raditi proslavu ročkasa u subotu, a ti si baš razmišljala kako ti se neeeeda ići na taj tulac? Woohooo, 'kokice i filmovi' subota!

#Uspjeti vlastitim naporima

Još od malih nogu nas uče da se trebamo truditi i vlastitim radom postići nešto – i moramo priznati da su u pravu. Osjećaj kada nešto napravimo sami je nazamijenjiv.

#Raspuštanje kose

Kada nakon cijelog dana napokon dođemo doma i raspustimo kosu koja je cijeli dan stegnuta u repu osjetit ćemo jedan od boljid osjećaja – aaa, kakav užitak!


#Jutarnje istezanje

Riječima se ne može opisati, ali svi znaju koliko je slatko protegnuti ruke i noge nakon što otvorimo oči.

#Nužda broj dva

Pogotovo ako je frka. I stiska. I panika. I onda naletiš na wc školjku koja poprima oblik nekog blaženstva. Ajde ne srami se, svi su barem jednom to doživili.


#Nasmijati ljude

Svatko voli baciti dobru foru, a pogotovo izazvati smijeh. Nekima to češće polazi za rukom, nekima rijeđe, ali u svakom slučaju je super feeling.

Foto: Photoexpress
Izvor: gurl.com
I.N.

osjećaji

Još vijesti