Slika nije pronađena

Mnogo je članaka napisano na ovu temu, ali moramo priznati da u ovom slučaju od viška glava ne boli – svaki trik je dobrodošao!


Pročitaj još... Iz usta iskusnijih žena: 10 savjeta koje svaka djevojka mora pročitati!

Od brijanja, preko veličine grudnjaka, masne kose pa sve do mekih stopala – ovo su trikovi koji bi vam mogli poslužiti.


#Sagni se kako bi utvrdila odgovara li ti veličina košarice grudnjaka

Kada kupuješ grudnjak, nagni se lagano naprijed nakon što ga odjeneš. U tom položaju tvoje grudi bi trebale potpuno ispuniti košarice bez 'prelijevanja sa strane'. Ako u košarici imaš previše 'slobodnog prostora' ili ti na koži ostaju crveni tragovi od naramenica, trebala bi odabrati drugu veličinu grudnjaka.


#Peroksidom ukloni mrlje s gaćica

U svakoj ljekarni možeš kupiti bočicu peroksida koji će izvrsno poslužiti za uklanjanje mrlja krvi s gaćica. Nanesi ga na mrlju, a zatim isperite mlakom vodom. Ako ne upali iz prve, ponovi postupak.

>> Provjeri još... Military stil je IN: Top-modeli u H&M-ovim jesenskim komadima 

#Koristi široki češalj

Pogotovo kada raščešljavaš mokru kosu – iako se preporučuje koristiti ga i kada je suha. Široki češalj manje lomi i trga kosu što će smanjiti njeno ispadanje.

#Prikrij izrast na kosi

Ako se bojate ili izvlačite pramenove, vjerojatno i vas nervira ono prijelazno razdoblje prije nego ponovno posjetite frizera, a izrast izgleda neuredno. Kako biste ga prikrili, nanesite baby pudera na korijen kose ako je riječ o tamnom izrastu ili malo maskare ako je riječ o svijetlom izrastu. Razlika neće potpuno nestati, ali će se ublažiti.


#Čarapama protiv suhih stopala

Neki muku muče sa suhim rukama, a neki slične probleme imaju sa stopalima. Kako biste riješili problem suhih stopala, namažite ih prije spavanja nekom hidratizirajućom kremom ili uljem te obucite debele čarape. Do jutra vaša će stopala biti mekana poput bebine guze.

>> Provjeri još... Ne uspijevaš upoznati nikoga? Ovo su 4 razloga zbog kojih si još uvijek single

#Odaberi pravu boju grudnjaka

Pogrešno je mišljenje da ispod bijele majice treba nositi bijeli grudnjak. Ako je tkanina tanja, velike su šanse da će se tvoje donje rublje prozirati stoga je bolje odabrati komad boje kože jer je u tom slučaju kontrast manji, a tvoj grudnjak će biti bolje prikriven.

#Regenrator za kosu koristi pri brijanju

Ako ti ponestane pjene za brijanje ili ti se jednostavno ne da izdvajati još novaca za taj preparat, ne brini – prilikom depilacije možeš slobodno koristiti regenerator za kosu. On će omekšati tvoje dlačice te omogućiti britvici da lagano klizi niz tvoje noge.


#Lakom za nokte spriječi tragove jeftinog nakita

Svi imamo komad nakita koji najradije nosimo, ali često se dogodi da upravo taj komad 'pušta' boju i ostavlja zelene tragove na tvojoj koži. Kako bi izbjegla takve mrlje, nanesi tanki sloj prozirnog laka na omiljeni komad nakita čime ćeš spriječiti nezgodne tragove.

Foto: Instagram
Izvor: Gurl.com
I.N.

Provjeri još...


>> Military stil je IN: Top-modeli u H&M-ovim jesenskim komadima 

>> Stvari koje izluđuju dečke – djevojke, ovo morate prestati raditi!

>> Zagonetka koja muči ljudski rod: znate li rješenje?
>> Ljetne avanture traju dulje: sve više ljudi završi u braku s osobom s kojom su se ‘spetljali’ na moru

trikovi ljepota Moda

Još vijesti