Slika nije pronađena

Kim Kardashian je nedavno otkrila trik zahvaljujući kojem 'sve stoji na svom mjestu' čak i kada izađe bez grudnjaka u otvorenim majicama, a mnoge djevojke oduševljene su ovim korisnim savjetom.

Na društvenim mrežama i blogovima može se pronaći još nekoliko fora trikova koji će nam dobro doći u svakodnevnom životu. Evo koje smo izdvojili:

*Pobrini se da grudnjak bez naramenica ne pada

Nakon što ga zakopčaš, iskoristi jednu naramenicu te ju omotaj oko grudnjaka kako bi osigurala da ostane na mjestu.*Konturiraj

Moramo priznati da nismo fanovi ovog trika, ali ako baš jako želiš da tvoj dekolte izgleda bolje, možeš pokušati s konturiranjem. Katkad je to jednostavnija i jeftinija opcija od kupnje grudnjaka s tri sloja spužvica.


*Spajalicom prikrij naramenice

Pred nama su proljeće i ljeto što znači da ćemo ubrzo navući kratke, lagane i otvorene majice. Ako nemaš odgovarajući grudnjak za pojedinu majicu, spajalica će poslužiti i spasiti situaciju.


*Ljepljivom trakom do otvorenih leđa

Haljine i majice otvorenih leđa su seksi, no kada ih nosimo, često nas brine hoće li sve 'ostati na mjestu'. Ako je vjerovati Kardashianki, ali i još nekim djevojkama s društvenih mreža, ljepljiva traka spriječit će provirivanje i ispadanje grudi. Važno je uzeti traku namijenjenu lijepljenju na tijelo.


*Pravilno odaberi grudnjak

Različiti tipovi grudnjaka rezultirat će različitim dekolteom; nekada potpora stiže s donje strane, nekada je važnije 'podebljati' bočno, a katkad sa svih strana pomalo. Prouči fotku i razmisli koji tebi treba:


*Baby puderom protiv znojenja

Baš kao i u slučaju znojnih pazuha, tabana ili ruku, baby puder donekle će zaustaviti znojenje i spriječiti mrlje. Stavi ga na grudi prije nego odjeneš grudnjak.


Foto/Izvor: Sugarscape.com
I.N.

Pročitajte još:

Sve što radimo krivo s grudnjacima, a da to ni ne znamo

Vrijeme je za istinu: mitovi o grudnjacima u koje vjerujemo

Vodi više računa o njima: kako sve brinuti o grudima

trikovi grudi

Još vijesti