Slika nije pronađena

Možda ti starci idu na more, možda odlaze nekud za vikend, a možda si samo jedan cijeli dan solo doma. Bez obzira na to jedno je sigurno – imaš stan/kuću samo za sebe i to konačno znači malo mira i slobode.

Iako su nas američki filmovi naučili da to znači samo jedno (TULUM!) to može biti jedna od stvari na listi, ali ima i boljih. Ovo su naše ideje:

1. Pozovi k sebi frendicu – protiv ovog starci ne bi mogli ništa reći. Vas dvije, klopa, film i uživancija. Lakiranje noktiju, tračanje, stokanje ekipe na Facebooku = savršen dan.


2. Pozovi dečka k sebi – iako zvuči tako, seks ne mora biti razlog ovom pozivu. Možete zajedno kuhati neki ručak, pogledati film, igrati neke igre, fotkati se. Praviti se da ste pravi odrasli par.


3. Radi ono što inače ne smiješ – jedenje čipsa na krevetu, gledanje serija cijeli dan, kuhanje hrane koje samo ti voliš, pjevanje u kupaoni, isprobavanje mamine odjeće, kompletni makeup, spavaj do podneva...


4. Hodaj gola – ovo ne radiš nikad, a na ovaj način možeš zavoljeti svoje tijelo. Gledaj se u ogledalo, proučavaj svoje tijelo, izležavaj se. Ionako je vruće. Samo se nemoj fotkati i slati te fotke. Zašto? Baci oko >> Slanje golišavih fotki nikako nije dobra ideja- evo zašto!


5. Napravi tulum – to ne mora biti tulum kao iz filmova, ali party na koji će doći tvoje bff, napravit ćete neku klopu, pogledati film ili jednostavno tračati je sasvim cool.

 

Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Jedva čekaš da starci odu – čudne stvari koje svi rade kad su solo kod kuće

Jedinci rules - stvari koje kuže jedino oni koji nemaju braću ni sestre

Kako vratiti povjerenje roditelja nakon što zabrljaš

doma tulum sama sama doma

Još vijesti