Slika nije pronađena

ENBE škola stranih jezika

Maksimirska 64, Zagreb

Tel: 2335-123, 2329-456, 091 60 60 399

E-mail: skola@en-be.net

U Školi stranih jezika ENBE možete učiti engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, portugalski, ruski, arapski, japanski i korejski. No posebnu ponudu ovog puta imamo za tečajeve engleskog i njemačkog.

Naša nastava je vrlo dinamična, zabavna i raznolika. Naglasak je upravo na komunikaciji i na tome da naši polaznici što prije progovore jezik koji uče i uklone jezičnu barijeru kako bi se mogli što tečnije, točnije i lakše izraziti na stranom jeziku. Nastavnici kreiraju aktivnosti prema interesima mladih te pritom koriste glazbu, igraju društvene igre, rješavaju kvizove pa čak i glume. A polaznici na višim stupnjevima čak mogu dobiti mogućnost čitanja nekog krimića na stranom jeziku. Na našim su satovima sva osjetila angažirana:  mi vidimo, slušamo, kažemo.

Naša škola i nastavnici nisu cool samo zbog zabavnog načina poučavanja jezika i stalnih odlazaka na usavršavanje u inozemstvo, već i zbog činjenice da smo jedna mala multikulturalna zajednica koju npr. čini nastavnik arapskog i engleskog koji dolazi iz Egipta, profesorica korejskog koja dolazi iz Južne Koreje te izvorni govornici pojedinih jezika.

Naše grupe su male, grupa za njemački jezik može imati do četiri polaznika, a za engleski do osam. Imamo tečajeve stranih jezika i za one koje treba ohrabriti u učenju stranog jezika, ali i za one koji su ispred svojih vršnjaka u brzini učenja. Pripremamo i za državnu maturu i međunarodne ispite engleskog i njemačkog.

Ukoliko želiš učiti engleski ili njemački s najboljim prijateljem ili prijateljicom, imamo i poluindividualnu nastavu po vrlo povoljnim cijenama. Jedino što trebaš učiniti je predbilježiti se na našoj stranici i povesti prijatelja ili prijateljicu na upis.

Organiziramo također razna događanja, a najpoznatija je Duga noć jezika koja se održava u veljači. Na Dugoj noći jezika se možete upoznati sa svim jezicima koji se uče u našoj Školi i to u samoj jednoj večeri. Tu manifestaciju zovemo i malim putovanjem oko svijeta u nekoliko sati. Uz naše nastavnike stranih jezika koji na Dugoj noći jezika predstavljaju svoj jezik, pripremamo i brojne nagradne i društvene igre, te sve zaokružujemo tradicionalnom hranom i pićem pojedinih zemalja.

Prisutni smo na više društvenih mreža kao npr. Facebook, Twitter, Google+, Vimeo, Youtube, Last Fm, te nas možete lako naći i kontaktirati.

Više: www.en-be.net

Sponzorirani članak

strani jezici učenje Škola