Slika nije pronađena

Nikako ne kužiš što to priča profa iz kemije? Dobila si jedinicu iz matematike i sad moraš zagrijati stolicu? I zašto naša gramatika mora biti najkompliciranija na svijetu? Ako si sama sebi postavila barem jedno ovakvo pitanje – imamo rješenje za tebe.

Točnije, nemam mi već ima omiljeni profesor Toni Milun. Nakon što je spasio mnoge svojim online lekcijama, sada je ostvario suradnju sa sveučilištem Algebra, pronašao još suradnika i predstavio je novu stranicu novi.tonimilun.com.


Nova verzija edukacijskog portala s video lekcijama biti će slična kao i stara, dakle moći ćeš besplatno pregledavati sva videa nakon što se registriraš. Drugačija je tražilica koja ti omogućava da lakše dođeš do sadržaja koji te zanima, a uskoro stižu i nagrade od sponzora.

Sada možeš pogledati videa koja ti mogu objasniti gradivo iz sljedećih predmeta: matematika, fizika, državna matura, informatika, jezični savjeti, kemija, matematika za fakultet, računovodstvo, statistika i vedska matematika.


Tonijeve su lekcije ukupno pregledane 21, 2 milijuna puta, a oko trećina od 32 tisuće redovitih pretplatnika njegovog kanala na YouTubeu dolazila je iz susjednih zemalja.

Foto: Facebook Toni Milnu/Sveučilište Algebra/novi.tonimilun.com

I.I.

Pročitajte još:

Učenje ne mora biti mučenje: 7 čudnih savjeta za uspješnije učenje

Znanstvenici savjetuju: 9 trikova za uspješnije učenje

5 trikova za uspješnije učenje

profesor učenje instrukcije Toni Milun

Još vijesti