Slika nije pronađena

Za vas redovito izdvajamo top oglase iz naše (više ne tako) nove rubrike Oglasnik – a tamo je posljednjih nekoliko mjeseci prava poplava školskih knjiga!

Ako se odlučite shoppingirati ili prodavati preko portala Teen385, sve što morate napraviti je prijaviti ili registrirati se OVDJE i pogledati što se nudi ili kupuje OVDJE. Da ne biste rekli da vas nagovaramo samo na trošenje novaca, ovo je prilika u kojoj možete i zaraditi – stare knjige, ali i robu i ostale stvari koje imate u ormaru, sobi, skladištu ili spremištu i smatrate ih viškom, možete prodati i zaraditi džeparac! Morate ju samo fotkati i objaviti na našem portalu.


via GIPHY


I ako vam možda početak iduće školske godine djeluje kao daljnja budućnost, razmislite još jednom – 3. rujna je sve bliže, a s nabavkom knjiga ne morate čekati '5 do 12'. Zato bacite oko na sadašnju ponudu knjiga ovdje i slobodno ju podebljajte! Mi smo izdvojili samo neke oglase...

1. Knjige 5.-8. razred – u jako dobrom stanju, uz udžbenike moguća kupnja radnih bilježnica. Cijena: 20 kn po knjizi, 10 kn po radnoj bilježnici; 350 kn komplet knjiga za jedan razred. >> Pogledajte oglas

2. Knjige za 5. razred. Cijena: 20 kn po knjizi, radne bilježnice besplatne. >> Pogledajte oglas

3. Knjige za 6. razred. Cijena: 20 kn po knjizi, radne bilježnice besplatne. >> Pogledajte oglas

4. Knjige za 6. razred iz prirode i engleskog. Cijena: 20 kn po knjizi. >> Pogledajte oglas


5. Knjige za 1. razred gimnazije i srednjih strukovnih škola – bogata ponuda iz raznih predmeta. Cijena: od 25 do 50 kuna po knjizi. >> Pogledajte oglas.

Ako vam se nešto drugo iz ponude dopalo, sve što trebate napraviti je javiti se putem privatne poruke osobi koja je objavila oglas i dogovoriti se oko svih ostalih detalja.

Naravno, tu je još i hrpa drugih stvari i odjeće za svaku priliku – za školu, odlazak na kavu ili van, trening, pa čak i štitnici, kalkulator, maskice za mobitel, skijaška oprema, nakit, laptop..

>> Sve stvari koje se prodaju pogledajte u našoj rubrici OGLASNIK

Foto: Screenshot/Shutterstock/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Ispod cijene – odjevni komadi i modni dodaci koji će se dopasti skoro svakoj curi

Nakit, obuća i sunčane naočale – prefora stvari koje možete nabaviti po povoljnim cijenama

Od igle do lokomotive – prilika za najbolji i povoljni shopping je tu

oglasnik knjige Škola kupnja prodaja

Još vijesti