Slika nije pronađena

Poznato je da američki maturanti pred kraj školovanja rade spačke svojim profesorima ili ravnatelju, ali učenica Emily Jones je odlučila zaobići tradiciju i učiniti nešto sasvim drugačije.

Maturanti iz srednje škole Wichita North u Kansasu odbrojavaju dane do završetka škole. Kako je običaj u Americi izvesti jednu opaku spačku pred kraj školovanja koju će svi pamtiti, ova maturantica je odlučila učiniti nešto sasvim drugo. Umjesto da je osramotila ravnatelja i priredila najgoru podvalu, 17-godišnja Emily Jones zamolila je Shermana Padgetta može li na školskom hodniku držati kantu za bojanje. Ravnatelj nije znao o čemu je riječ, ali je prihvatio izazov.

Na njegovo veliko iznenađenje, a i cijele škole, maturanti su ostavljali dirljive poruke u kantici. Ravnatelj je dobio preko stotinu izjava zahvalnosti i poruka učenika kako vole svoju školu.

Maturantica je željela zaobići tradiciju spački i za svoga ravnatelja učiniti nešto jako posebno. Na ideju je došla zahvaljujući majci koja joj je pomogla u pronalasku najbolje spačke ikada.

I.Č./Izvor: Seventeen

foto: Screenshot YouTube

...pročitajte još:

Najbolja prvoaprilska spačka!

Maturanti zaplesali goli, ali nisu otkrili baš 'sve'

Kaos u ekonomskoj školi: zbornica poluprazna, maturanti otišli s nastave...

maturanti priredili ravnatelju iznenađenje ovo je naljepša spačka ikad emily jones ?

Još vijesti